Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanyasporlu 5 futbolcu milli takımlarda

Aytemiz Alanyasporlu futbolcular Emre Akbaba, Georgios Tzavellas, Lamine Gassama, Fabrice N’Sakala ve Mamadou Fofana ülkelerinin milli takımlarına davet edildi.Turuncu-yeşilli takımın genç yıldızı Emre Akbaba, A Milli Takım’ın 23 Mart’ta...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alanyasporlu 5 futbolcu milli takımlarda

Aytemiz Alanyasporlu futbolcular Emre Akbaba, Georgios Tzavellas, Lamine Gassama, Fabrice N’Sakala ve Mamadou Fofana ülkelerinin milli takımlarına davet edildi.

Turuncu-yeşilli takımın genç yıldızı Emre Akbaba, A Milli Takım’ın 23 Mart’ta Antalya’da İrlanda Cumhuriyeti ve 27 Mart’ta Podgorica kentinde Karadağ ile oynayacağı özel maçların aday kadrosuna dahil edildi. Emre Akbaba, millilerin Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ndeki kampına katıldı.

Stoper oyuncusu Georgios Tzavellas ise Yunanistan’ın 23 Mart’ta İsviçre ve 27 Mart’ta Mısır ile yapacağı özel maçlarda forma giyecek. Lamine Gassama da aynı tarihlerde Senegal’in oynayacağı Özbekistan ve Bosna-Hersek özel karşılaşmalarında ter dökecek. Fabrice N’Sakala ise Demokratik Kongo’nun 27 Mart’ta Tanzanya ile yapacağı hazırlık maçında forma giyecek. Aynı zamanda Mamadou Fofana, Mali’nin 23 Mart’ta oynayacağı Japonya maçında ülkesinin milli takım formasını terletecek. Milli takımlarına giden oyuncular 28 Mart’ta Alanya’ya dönecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.