Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanyaspor’a Nijeryalı Sağ Bek

Alanyaspor, Ukrayna Premier Ligi takımlarından FC Stal Dniprodzerzhynsk’de forma giyen 27 yaşındaki Nijeryalı sağ bek Akeem Latifu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde yapılan imza törenine kulüp başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alanyaspor’a Nijeryalı Sağ Bek
Alanyaspor, Ukrayna Premier Ligi takımlarından FC Stal Dniprodzerzhynsk’de forma giyen 27 yaşındaki Nijeryalı sağ bek Akeem Latifu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde yapılan imza törenine kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Paşaoğlu, Ali Baki Boz, Mehmet Güler ve Enver Vural katıldı. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yoğun bir transfer dönemine girdiklerini ve 4’üncü transferi yaptıklarını söyledi. Nijeryalı sağ bek Akeem Latifu’yu kadroya dahil ettiklerini belirten Çavuşoğlu, "Kendisinin Alanyaspor’a katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Transfer yaparken izlediğimiz oyuncularla masaya oturuyoruz. Kendisi de beğendiğimiz oyuncular arasında yer alıyor. Transferi hayırlı olsun" dedi.
Türkiye’de ilk kez forma giyecek Nijeryalı savunma oyuncusu Latifu ise, "Alanyaspor’un Türkiye’nin iyi kulüplerinden biri olduğunu duydum. Bu nedenle Alanya’yı tercih ettim. Umarım benim için de iyi olur. Alanyaspor ile 5 yıl önce Norveç takımıyla hazırlık maçı yapmıştım. O zaman Alanyaspor 2’nci Lig’deydi. O tarihten beri Alanyaspor kademe kademe yükselmiş ve şuanda Türkiye’nin en üst liginde yer alıyor. İstikrarlı bir sezon geçirmeliyiz. Ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Yeni sezonu iple çekiyorum" diye konuştu.
Akeem Latifu daha önce Norveç’in Aalesunds FK, IL Hodd, Strømsgodset IF, Nijerya’nın Akwa United ve Ocean Boys FC takımlarında forma giydi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.