Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanyaspor yenileme idmanı yaptı

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Alanyaspor, Düzce kampında Adanaspor maçının ardından yenileme çalışması yaptı.Düzce kampında dün Adanaspor ile hazırlık maçı yapan Alanyaspor, bu sabah yenileme çalışması yaptı. Turuncu-yeşilliler...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alanyaspor yenileme idmanı yaptı
Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Alanyaspor, Düzce kampında Adanaspor maçının ardından yenileme çalışması yaptı.
Düzce kampında dün Adanaspor ile hazırlık maçı yapan Alanyaspor, bu sabah yenileme çalışması yaptı. Turuncu-yeşilliler yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Günün ilk çalışması esneme hareketleriyle sona erdi. Yeni transfer Isaac Sackey de takımla birlikte ilk idmanına çıktı. Antrenmanı kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu da izledi. Turuncu-yeşilli takım günün ikinci çalışmasını bu akşam gerçekleştirecek.
Fenerbahçe Düzce Şubesi’nden Alanyaspor kampını ziyaret
Fenerbahçe Spor Kulübü Düzce Şube Başkanı Selahattin Kudu, Yönetim Kurulu Üyesi Altan Gürel ve Feyyaz Ayten, Alanyaspor’un kamp yaptığı Fenerbahçe’nin Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’ni ziyaret etti. Şube başkanı Kudu, kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ve sportif direktör Taner Savut’a ’hoş geldiniz’ diyerek çiçek ve tatlı ikram etti. Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.