Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanyaspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Süper Lig’e yeni yükselen Alanyaspor’da yeni sezon hazırlıkları başlarken, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, geçen seneki başarılarını Süper Lig’de de göstermek istediklerini söyledi.Alanyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı....

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 21:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 21:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig’e yeni yükselen Alanyaspor’da yeni sezon hazırlıkları başlarken, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, geçen seneki başarılarını Süper Lig’de de göstermek istediklerini söyledi.
Alanyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’ın konuşmasıyla başlayan antrenmana yeni transferler Nijeryalı Akeem Latifu, İspanyol Carlos Garcia, Portekizli Daniel Candeias, Ukraynalı Oleksandr Kaplienko, Erhan Kartal ve Taha Yalçıner de katıldı. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda izinli olan Ganalı Nuru Suley ve Malili Mamadou Fofana yer almadı.
“Geçen seneki başarıyı bu sene süper lig’de de göstermek istiyoruz”
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, geçen sezon PTT 1. Lig’de gösterdikleri başarıyı, bu yıl Süper lig’de de göstermek istediklerini söyledi. Ligde kalabilecek bir takım oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Kalpar, "Öncelikle yeni sezon Alanyaspor’a hayırlı olsun. Bugün topbaşı yaptık. Geçen sezon çok başarılı bir sezon geçirdik. Bu sezon da aynı şekilde başarılı olmamız gerekiyor. Takımımızı yeni transferlerle güçlendirmeye çalışıyoruz. Aramıza katılacak yeni oyuncular da olacak. Önemli olan Süper Lig’de kalabilmek. Başkan, yönetim ve teknik ekip en iyisini yapmak için çalışıyor. Şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da şartlar uygun olduğu müddetçe en iyi oyuncuları almaya çalışacağız. Kuracağımız takımın Süper Lig’de başarılı olacağına inanıyorum" dedi.
“Süper Lig, PTT 1. Lig’den daha zor değil”
Süper Lig’in PTT 1. Lig’den daha zor olmadığını savunan Kalpar, "Herkes lige çıkan yeni bir takım için ’kalıcı olabilir mi?’ diye düşünebilir. İstatistikler de bunu gösteriyor. Çıkan takımlar genellikle ilk senesinde düşüş yaşamış. Başarılı olan takımlar da var. Biz de kalıcı olmak istiyoruz. Süper Lig’de mücadele etmenin 1. Lig’den daha kolay olduğunu düşünüyorum. İyi mücadele eden takımlar kazanabiliyor. 1. Lig’de ise çok daha farklı bir mücadele şekli var. Süper Lig’in PTT 1. Lig’den daha zor olduğunu düşünmüyorum. Alanyaspor, Süper Lig’de kalıcı olacaktır" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.