Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanyaspor Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Aytemiz Alanyaspor, Kahramanmaraşspor oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.Aytemiz Alanyaspor, Çarşamba günü Kahramanmaraşspor ile deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 5....

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2018 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2018 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alanyaspor Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Aytemiz Alanyaspor, Kahramanmaraşspor oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Aytemiz Alanyaspor, Çarşamba günü Kahramanmaraşspor ile deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş karşılaşmasının hazırlıklarını Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın gözetiminde yapılan antrenman topla ısınma çalışmasıyla başladı. Ardından 5’e 2 top kapma çalışması yapan futbolcular, antrenmanı 3 kaleli topa sahip olma çalışmasıyla sürdürdü. Taktik çalışmasıyla son bulan antrenmana sakatlığı bulunan M’Billa, Barış ve Cisse katılmazken, Campos, Baiano ve Ceyhun ise takımdan ayrı çalıştı. Alanyaspor, hazırlıklarını yarın saat 11.00’da tesislerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 15.00’da özel uçakla Gaziantep’e gidecek. Kafile buradan da otobüsle maçın oynanacağı Kahramanmaraş’a hareket edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.