Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu: “Ligde kalıcı olmak istiyoruz”

Tarihinde ilk kez Spor Toto Süper Lig’de yer alacak olan Alanyaspor’da Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ligde kalıcı olmak istediklerini söyledi.Beşiktaş deplasmanından istedikleri sonucu alarak dönmek amacında olduklarını söyleyen Alanyaspor...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tarihinde ilk kez Spor Toto Süper Lig’de yer alacak olan Alanyaspor’da Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ligde kalıcı olmak istediklerini söyledi.
Beşiktaş deplasmanından istedikleri sonucu alarak dönmek amacında olduklarını söyleyen Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, sezon başında hiçbir takımın lige tam anlamıyla hazır olmadığını belirtti. Çavuşoğlu, “En kısa zamanda lige hazırlanmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz de var. Önümüzdeki süreçte bunları gidereceğiz. Tarihimizde ilk kez Süper Lig’de mücadele edeceğimiz için hem bizde hem de şehirde ayrı bir heyecan var. Buna alışacağız” dedi.
Ligin ilk maçının geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş ile olmasının ayrı bir önem taşıdığını dile getiren Çavuşoğlu, “İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Tüm takımlara da iyi bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. Sporda dostluk ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde herkesin duyarlı olacağı, iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Ligde kalıcı olmak istiyoruz. İlk maçtan iyi bir neticeyle dönmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.