Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanya’da maç sonu olaylar çıktı

Lig’in 13. haftasında Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor ile Alanya’da karşılaştı. Maçın 3-2 Atiker Konyaspor lehine sonuçlanmasının ardından taraftarlar arasında yaşanan gerginliğe güvenlik güçleri müdahale etti.Maçın bitiş düdüğünün...

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2016 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2016 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alanya’da maç sonu olaylar çıktı
Lig’in 13. haftasında Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor ile Alanya’da karşılaştı. Maçın 3-2 Atiker Konyaspor lehine sonuçlanmasının ardından taraftarlar arasında yaşanan gerginliğe güvenlik güçleri müdahale etti.
Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte Konyaspor taraftarları Alanyaspor aleyhinde tezahürat yapmaya başlayınca ortam bir anda gerildi. Maraton tribündeki Alanyasporlu taraftarların misafir takım tribününe gelerek karşılıklı olarak laf attılar. Her iki takımın da bazı taraftarları sahaya inmek istedi fakat jandarma ve özel güvenlik taraftarları engelledi. Bunun üzerine Konyasporlu taraftarlar misafir tribününün koltuklarını sökerek sahaya ve her iki tribünü ayıran tellerle atmaya başladı. Jandarma kuvvetlerinin duruma müdahale etmesinin ardından taraftarlar sakinleştirildi. İlk olarak stattan Alanyaspor taraftarları çıkarılırken Konyaspor taraftarları yaklaşık 1,5 saat sonra stattan çıkarıldı.
Ayrıca stattan çıkan bazı Alanyasporlu taraftarlar deplasman takımının seyircisini getiren 2 otobüsü de taşladı. Otobüslerde taraftar bulunmazken, her iki otobüsün de camları kırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.