Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akyazı Stadı’nda çim serme çalışması başladı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye’nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı’nda çim serme çalışmaları başladı.Trabzon’un Akyazı mevkisinde...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2016 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2016 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akyazı Stadı’nda çim serme çalışması başladı
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye’nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı’nda çim serme çalışmaları başladı.
Trabzon’un Akyazı mevkisinde deniz dolgu alanının tamamlanmasının ardından 24 Kasım 2013’te temeli atılan 41 bin 461 seyirci kapasiteli stadın, saha zeminin hazırlanmasının ardından İtalya’dan aralıklarla gelen çimlerin yerleştirme çalışmaları başladı. Hava şartlarının olumlu gitmesi durumunda bir haftalık sürede yerleştirme işlemlerinin tamamlanacağı belirtildi. Saha zeminindeki çimin havalandırma özelliğinin bulunduğu, alttan ısıtma sistemine de sahip olduğu ifade edildi.
Aralık ayında resmi açılışının yapılması planlanan, stadyum çevresindeki alanların da çimlendirilmesine başlandığı, böylelikle etrafa yemyeşil bir görüntü kazandırılacağı belirtildi. Stadyum kenarında 7 çim sahanın da stadyumla birlikte tamamlanacağı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.