Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Galatasaray Odeabank’a Bileniyor

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor, 2 Nisan Cumartesi günü sahasında oynayacağı Galatasaray Odeabank karşılamasından mutlak galibiyet hedefliyor.Yeşil-beyazlı ekibin Başkanvekili Fatih Yamak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 2...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor, 2 Nisan Cumartesi günü sahasında oynayacağı Galatasaray Odeabank karşılamasından mutlak galibiyet hedefliyor.
Yeşil-beyazlı ekibin Başkanvekili Fatih Yamak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 2 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’de Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor ile karşılaşmak için şehirlerine gelecek olan Galatasaray Odeabank’ın tarih boyunca ilk defa Giresun taraftarının önüne çıkacağını belirtti.
Galatasaray logosu en son 15 yıl önce kadın basketbol takımı olarak 19 Eylül Spor Salonu’nun parkelerine ve futbol takımı olarak da 39 yıl önce Atatürk Stadı’nın toprak zeminine çıktığını söyleyen Yamak, "Giresun’da Beşiktaş Sompo Japan’ı yenen, Anadolu Efes’e salonu dar eden, Fenerbahçe’ye son saniye üçlüğü ile kaybeden ve Darüşşafaka Doğuş’tan da ikinci ligin rövanşını alan Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor’dan bir Galatasaray Odeabank galibiyeti beklemek pek de hayalcilik olmasa gerek. Ligdeki durumu itibariyle galibiyete ihtiyacı olan takımımıza, tüm basketbolseverlerin ve memleket sevdalılarının maça giderek destek olmaları, Giresun taraftarlarının takımına ne kadar çok güvendiklerinin ve sahiplendiklerinin de bir göstergesi olacaktır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.