Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye - Rönesans TED Ankara Kolejliler Maçının Ardından

Akın Çorap Yeşilgiresun Antrenörü Aleksandar Trıfunovıc

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2016 22:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2016 22:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye - Rönesans TED Ankara Kolejliler Maçının Ardından
Spor Toto Basketbol Ligi’nin 18. haftasında Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye sahasında Rönesans Ted Ankara Kolejlileri konuk etti. Uzatmalara gidilen maçta Akın Çorap Yeşilgiresun Rönesans Ted Ankara Kolejliler’i 87-90 mağlup etti. Maçın ardından antrenörler mücadeleyi değerlendirdi.
Maç sonrası değerlendirme yapan Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye Antrenörü Aleksandar Trifunovic, ”Bizim için psikolojik olarak çok zor bir maçtı. Bu maça 3 antrenman dahi yapamadan hazırlandık. Bu tarz koç değişikliklerinde takımın nasıl bir reaksiyon vereceğini hesap edemezsiniz. Çok hassas bir durumdaydık. Herkesin olan şeyler maçın içerisinde bizim amaçlarımıza ve daha çok çalışmamıza sağlayacak sebepler olacaktır. Bir ara vereceğiz ve ligin geri kalan kısmın da daha iyi yerlerine gelebilmek için çok sıkı bir çalışma yapacağız. Maçın içeresinde problemlerimiz oldu. Açıkçası kendimizi iyi kontrol edemedik. Savunma ve ribaunt kısmında kontrolsüz kaldık, hücumda çok yetenekli bir takımız. Ama bu yeteneği birlikte kullanamıyoruz. Maçın bazı kısımlarında beraber olduğumuz için mutluyum. Gerçekten uzatmada bir şekilde kazandığımız için çok mutluyum ve büyük bir teşekkürde taraftara gönderiyorum” dedi.
RÖNESANS TED ANKARA KOLEJLİLER
Rönesans Ted Ankara Kolejliler Antrenörü Hasan Özmeç ise, maç sonu değerlendirmesinde, ”Maça iyi başladık ama ikinci periyotta ciddi bir skor dezavantajına yakalandık ve mağlup içeri girdik. Uzatma gittiğimizde istemediğimiz durumlar meydana geldi. Point guardımız bir numara şut kullanabilir ama ikincisinde muhakkak faulü dolmuş olan Akın Çorap Yeşilgiresun’a atak etmek yani faul yaptırtmak için içeri girmek durumundaydı. Ama üçünü de şut olarak tercih etti. Bu da maçın uzamasına neden oldu. Uzatmalarda ciddi bir düzen kaybına uğradık. Ben hakem arkadaşlarımın da maçı iyi yönettiklerini düşünmüyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.