Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisarspor Kaçan Puanlara Yanıyor

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’da Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Antalyaspor deplasmanında alınan 1 puanın değerli olduğunu vurguladı.Zorlu bir deplasmandan 1 puan aldıklarını belirten Acar, “Zor geçeceğini...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’da Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Antalyaspor deplasmanında alınan 1 puanın değerli olduğunu vurguladı.
Zorlu bir deplasmandan 1 puan aldıklarını belirten Acar, “Zor geçeceğini bildiğimiz bir deplasman maçına çıktık. Deplasmanda alınan 1 puan önemli. İki defa öne geçtik ve sonucu koruyamadık. Son dakikalarda Antalya iyi baskı kurdu, mağlup da ayrılabilirdik. Artık Antalya maçı geride kaldı, Kasımpaşa maçını kazanarak üst sıralardaki yerimizi almak istiyoruz” dedi.
Antalyaspor maçı sonrası Teknik Direktör Cihat Arslan’ın futbolculara olan tepkisini yorumlayan Acar, “Futbolun içerisindeki olağan hareketlerden bir tanesi. Hocamız ile oyuncular arasında son dakikaların stresi de yüklenince iletişimsizlik oldu. Karşılaşma sonrası soyunma odasında teknik heyetimiz ile futbolcularımız hatalarını değerlendirdi” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.