Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisarspor, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 8. haftada Manisa 19 Mayıs Stadı’nda ağırlayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına 4 eksikle başladı.Akhisar Belediyespor’da Fenerbahçe maçının ardından verilen 3 günlük...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2015 23:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2015 23:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisarspor, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 8. haftada Manisa 19 Mayıs Stadı’nda ağırlayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına 4 eksikle başladı.
Akhisar Belediyespor’da Fenerbahçe maçının ardından verilen 3 günlük izin sona erdi. Yeşil-siyahlı ekipte milli takımda bulunan Sami ve izinli olan Douglao, Merter ve Lua Lua antrenmanda yer almadı. Yılmaz Atabarut Tesisleri’nin içindeki antrenman sahası çimlerinin bakıma alınmasından dolayı antrenman Karabulut sahasında yapıldı.
GÖZTEPE İLE HAZIRLIK MAÇI
Fenerbahçe’den alınan bir puanın kendilerini ve tüm futbolcularımız çok iyi motive ettiğini ifade eden Akhisar Belediyespor Teknik Direktör Cihat Arslan, “Milli maç nedeniyle lige verilecek arayı da iyi değerlendirmek için pazar günü Manisa Üst Klasman Hakemi Yunus Yıldırım’ın jübilesi için PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe ile Manisa’da özel maç yapacağız ve haftayı maç yaparak kapatacağız" dedi.
"İKİNCİ YARI BEKLEDİĞİMİZ GİBİ BİR OYUN OLDU"
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cihat Arslan, “Kağıt üzerinde favori Fenerbahçe’ydi. Zor bir karşılaşmaydı. Maçın başında Fenerbahçe’nin bize karşı baskılı oynayacağını, maçı çok isteyeceğini biliyorduk. İlk yarı itibariyle sahada ki planımız işlemedi. Kontrataklarla hızlı çıkıp Lualua, Sami, Hugo ve Güray’la daha fazla tehdit ederiz diye düşündük fakat bu gerçekleşmedi. İkinci yarıda farklı bir plan uyguladık. Oyuncularıma devre arasında maçın bitmediğini ve maçı 0-0 gibi görmelerini söyledim. Arkadaşlarımız buna adapte oldu ve ikinci yarı beklediğimiz gibi bir oyun gerçekleşti. İkinci yarı gösterilen performanstan memnunum" diye konuştu.
"OYUNCULARIMIZIN BİREYSEL SEVİYELERİNİ GÖRECEĞİZ"
Arslan, cumartesi günü futbolculara test yapacaklarını belirterek, şunları söyledi:
"Sezon başında yapılan testle bu testi karşılaştırıp oyuncuların bireysel olarak hangi seviyede olduğunu göreceğiz. Pazar günüde Yunus Yıldırım hocamızın jübile maçı için Göztepe’yle karşılaşacağız. Bu da bizim için iyi bir hazırlık maçı olacak. Aralar iyi giden bir takım için her zaman handikaptır. Maç ritminden uzaklaşıyorsunuz."
"İLK 3 İÇERİSİNDE OLABİLİRDİK"
Ligde 7 haftada ciddi bir puan aldıklarını kaydeden Arslan, “Şu anki puanımızın çok daha üstünü de alabilirdik. Bizim pozisyonumuzda ki bir takım için ciddi bir puan ama daha fazlasını yapıp ilk 3 içerisinde olabilirdik. Her maça ayrı odaklanıp o maçtan 3 puan almayı veya en az 1 puan almayı hedefliyoruz" sözlerini sarf etti.
"HAYALİM UEFA KUPASI’NA OYNAYABİLEN AKHİSAR"
Kemik kadroyu kurup önümüzde ki senelerde güçlenerek UEFA Kupası’na katılma hayali kurduğunu dile getiren başarılı teknik adam, "Biz bu sene kalıcı bir takım oluşturalım ve bu takım geleceğin de bir alt yapısını oluştursun. Ondan sonra yapabiliyorsak seneye de daha derli toplu olarak hayalim UEFA Kupası’na oynayabilen bir Akhisar Belediyespor oluşturmak. Fakat bu yapılanarak gerçekleşebilecek bir şey. Bu sene ki hedefimizde UEFA Kupası’na katılmak var dersem bu aldatıcı olur" diye konuştu.
"İSTEDİĞİMİZ SEVİYEDE OLMAYAN OYUNCULAR VAR"
Takımın genel karakterinden ve aile yapısından memnun olduğunu belirten Arslan, "Oyuncularımın performansından memnunum. Eğer transfer gerekirse 1 veya en fazla 2 tane olur. Devre arası transferleri her zaman risklidir. Ama karakter ve futbolcu olarak uyarsa düşünebiliriz. Şu anda istediğimiz seviyede olmayan oyuncularımız var. Cumartesi günü yapılacak testte biraz ona yönelik olacak. Bazı futbolcularımızın eksik olduğunu ben gözlemliyorum. Fakat bilimsel karşılığını da masaya koymamız lazım" ifadelerini kullandı.
ESKİŞEHİR MAÇINDA HEDEF 3 PUAN
Cihat Arslan, Eskişehirspor maçının zor geçeceğinin altını da çizerek, "Eskişehir maçı Fenerbahçe maçından daha zor geçecek. Fenerbahçe maçında kaybetseydik kolay olanı seçmiş olacaktık fakat biz zor olanı tercih ettik. Eskişehir maçı psikolojik açıdan çok zor. Hedefimiz galibiyet ama galibiyeti getirecek çalışmalar hafta içi belli olacak. Maça kadar her hangi bir izin vermeyi düşünmüyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.