Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisarspor 2 futbolcuyu bitirmek üzere

Spor Toto Süper Lig’de transfer çalışmalarını sürdüren Akhisarspor, Göztepe oyuncusu Sokol Cikalleshi ve Trabzonspor ile yollarını ayıran Zeki Yavru ile her konuda anlaştığı bildirildi.2016-2017 sezonunda yarım sezonluğuna Başakşehir’den...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2019 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2019 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisarspor 2 futbolcuyu bitirmek üzere

Spor Toto Süper Lig’de transfer çalışmalarını sürdüren Akhisarspor, Göztepe oyuncusu Sokol Cikalleshi ve Trabzonspor ile yollarını ayıran Zeki Yavru ile her konuda anlaştığı bildirildi.

2016-2017 sezonunda yarım sezonluğuna Başakşehir’den kiralanan ve yarım sezonda 14 maçta yeşil-siyah forma ile 7 gol kaydetmişti. Bu sezonun ilk devresinde Göztepe forması 7 maça çıkan golcü oyuncu ağları havalandıramadı. Oyuncu ile tüm pürüzleri halleden yeşil-siyahlı yönetimin oyuncu ile imza atması bekleniyor.

Öte yandan devre arasında Trabzonspor ile yollarını ayıran 27 yaşındaki sağ bek oyuncusu Zeki Yavru ile masaya oturan yeşil-siyahlıların her konuda anlaştığı ve oyuncuya 2,5 yıllık imza attırması bekleniyor. Zeki Yavru, bordo-mavililerde bu sezon sadece bir maçta 90 dakika forma şansı bulabildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.