Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisar Belediyespor’un Kalecisinden Hakemlere Gönderme

Akhisar Belediyespor’un tecrübeli kalecisi Oğuz Dağlaroğlu, ligde bir hafta hakkın yenen takımın diğer hafta puan olarak hakkının verildiğini savundu. Dağlaroğlu, “Böyle güzel bir sistem oturtmuşlar. İnşallah hakemler haftaya da bizim...

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisar Belediyespor’un tecrübeli kalecisi Oğuz Dağlaroğlu, ligde bir hafta hakkın yenen takımın diğer hafta puan olarak hakkının verildiğini savundu. Dağlaroğlu, “Böyle güzel bir sistem oturtmuşlar. İnşallah hakemler haftaya da bizim lehimize düdük çalar” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında İstanbul Başakşehir’e mağlup olan Akhisar Belediyespor’da Kasımpaşa maçı hazırlıkları başladı. Antrenman öncesi İstanbul Başakşehir ile oynadıkları karşılaşmanın değerlendirmesini yapan teknik direktör Roberto Carlos, “Takım iyi hazırlandı ama iyi oynamadı. Geçen maçı unutup önümüzdeki Kasımpaşa maçına odaklanacağız. Çalışmalara ara vermeden başladık. Bu hafta futbolcularla toplantı yapacağım, herhangi bir değişiklik söz konusu değil. Çünkü Başakşehir’de çok bir şey yapmadı ve bizim hatalarımızı bekledi. Daha çok defans yapıp bizim takımın hatasını beklediler, biz de iyi oynamadık bu hafta güven motive ettikten sonra daha kararlı çıkacağız” dedi.
“LİDER TAKIMLAR İLE ALTTAKİ TAKIMLAR ARASINDA FARK VAR”
Spor Toto Süper Lig’i de değerlendiren Carlos, “Lider takımlarla alttaki takımlar arasında çok büyük fark var. Türk futbolundaki büyük ve küçük takımların farkı ortaya puan cetvelinde çıkıyor. Aslında bu mantalite değiştirilip herkes daha iyi oynasa çok farklı olmayacağına inanıyorum” diye konuştu.
DAĞLAROĞLU: "BİR PUAN BİLE KRİTİK"
Başakşehir maçını değerlendiren tecrübeli kaleci Oğuz Dağlaroğlu ise, “Aslında beklediğimiz gibi geçti maç, özellikle ilk 45 dakikası. Rakibe pozisyon vermedik ama pozisyona da giremedik Gekas’ın kafası vardı, şansız bir şekilde kaçırdık. Tabi ki bu maçlarda ilk golü bulmak çok önemli, bir anlık dalgınlıkla yediğimiz gol bize pahalıya patladı. En azından bir puan almamız gereken maç olduğunu düşünüyorum. Bir puan bile şu dönemlerde çok kritik. Tabi ki artık yapacak bir şey yok, bir sonraki maça bakacağız” dedi.
“ENTERESAN İŞLER DÖNÜYOR”
Penaltı pozisyonu hakkında da açıklamalarda bulunan kaleci Oğuz, “Maçın ardından hakemin yanında konuştuk. Israrla sordum, ’Penaltı mı Uğur? dedim, ’Ağabey temas var’ dedi. ’Temas olduğunu ben de biliyorum ama seni düşürecek kadar mı?’ diye bir daha sordum yine, ’Temas var’ dedi. Ben orada anladım zaten penaltı olmadığını ama enteresan bir şekilde yüksek bir ses geldi, hakem de o sese aldanarak penaltıyı verdiğini düşünüyorum. Ama daha dikkatli olsa pozisyonu daha iyi süzmüş olsa, kesinlikle penaltı olmadığını o da anlayacak. Zaten şuanda da izlediğinde tüm Türkiye’nin görmüş olduğu gibi penaltı değil. Tabi ki bu pozisyonlar çok canımızı yakıyor. İki hafta öncesine döndüğümüzde Sivas mücadelesinde de 0-0 giderken 65. dakikada bir penaltı çalındı ve o maçı da 2-0 kaybettik. Enteresan işler dönüyor” diye konuştu.
“HAKKI YENENİN HAFTAYA HAKKI VERİLİYOR”
‘Ligde hakkı yenen bir takımın bir sonraki hafta veriliyor’ diyen tecrübeli file bekçisi, “Geçen hafta Akhisar Belediyespor Fenerbahçe’yi hakem yardımı ile yendi dediler. Bu hafta da Fenerbahçe, Konya’dan hakem yardımı ile puan aldı diyorlar. Fenerbahçe’den aldığımız puanı bu hafta da bizden geri aldılar. Haftaya da Başakşehir ile Konya’nın maçı var. Bu defa da herhalde Başakşehir’den alıp Konya’ya verecekler. Böyle güzel bir sistem oturtmuşlar diye düşünüyorum. Hakkı yenenin bir sonraki hafta puan olarak hakkı veriliyor. İnşallah hakemler haftaya da bizim lehimize düdük çalar” dedi.
GÖKOĞLAN: “FENERBAHÇE GALİBİYETİNİN RAHATLIĞI VARDI”
Yeşil-siyahlı ekibin ligin devre arasında Galatasaray’dan transfer ettiği ancak antrenmanda geçirdiği sakatlık sebebiyle uzun bir süredir formasından uzak olan yetenekli oyuncu Yiğit Gökoğlan, ligde ilk kez geçtiğimiz hafta forma giydi. İstanbul Başakşehir maçının son 15 dakikasında sahada yer alan Gökoğlan, Erciyes ve Fenerbahçe galibiyetlerinin ardından Başakşehir maçında da galibiyeti hedeflediklerini belirterek, “Fenerbahçe galibiyetinden sonra ne yazık ki biraz rahatlığımız vardı. Artık Kasımpaşa maçına odaklanacağız. Amacımız Kasımpaşa maçından puan yada puanlarla dönmek. Ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
"İYİ HAFTALAR GEÇİRECEĞİZ"
3 haftalık sakatlık dönemi geçirdiğini ifade eden Gökoğlan, sözlerini şöyle tamamladı:
"Transfer olduktan sonra 3 haftalık arka adalemden sakatlık dönemi yaşadım. Ondan sonra da toparlama süreci geçti. Hocam Başakşehir maçında 15 dakika da olsa bana şans verdi. Ama ne yazık ki takım olarak kötü oynadık. İnşallah önümüzdeki haftalarda, hem kendi hem de takım açısından çok daha iyi haftalar geçireceğimizi düşünüyorum. Çünkü iyi çalışıyoruz. Hayırlısıysa daha iyi olacaktır."
GEKAS VE CUSTODIO İDMANA ÇIKMADI
Yeşil-siyahlı ekip, 6 Mart Cuma günü saat 20.00’de Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Maçın hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde başlayan Akhisar Belediyespor’da hafif ağrıları olan Gekas ve Custodio idmana çıkmadı. İstanbul Başakşehir maçında ilk 11’de ye alan oyuncular ve hafif sakatlıkları bulunan Koray Arslan ile Sertan Vardar günü düz koşu yaparak tamamladı. Akhisar Belediyespor’da sarı kart cezalısı Custodio da Kasımpaşa maçı kadrosunda yer almayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.