Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisar Belediyespor’da Transfer Çalışmaları Sürüyor

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, yönetim kurulundan 2 yerli, 1 de yabancı oyuncu transferi istediklerini söyledi.Yeşil-siyahlı ekip, 9 günlük Erzurum, 12 günlük Avusturya kampının ardından Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisar Belediyespor’da Transfer Çalışmaları Sürüyor
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, yönetim kurulundan 2 yerli, 1 de yabancı oyuncu transferi istediklerini söyledi.
Yeşil-siyahlı ekip, 9 günlük Erzurum, 12 günlük Avusturya kampının ardından Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde ilk çalışmasını yaptı. Teknik direktör Cihat Arslan nezaretinde yapılan antrenmanda taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirildi. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, kamp dönemini değerlendirerek, "Genç oyuncularla beraber ilk kadroyu tanımamız açısından bu kamp önemliydi. Güzel bir atmosferde çalıştık orada iklim olarak da serindi. Verimli geçtiğini düşünüyoruz. Daha sonra kadroda indirmeler yaşandı. Genç oyuncuların kiralık gitmesi ve bizim aramızda olmamasını düşündüğümüz oyuncular vardı. Ardından 12 günlük bir Avusturya kampı geçirdik. Orada da çalışma ortamı gayet güzeldi. Allah’a şükür çok ciddi sakatlıklar yaşamadık bir tek Bruno’nun ilk maçta darbeye bağlı iç yan bağda ödem oluştu. Bir tek canımızı sıkan hadise o oldu” dedi.
"TRANSFERLERİN UYUMU BİZİ MEMNUN ETTİ"
24 kişilik bir kadrolarının olduğunu ifade eden Arslan, "Bunu 26’ya tamamlayacağız. Hugo’nun babası vefat etti. Onun için tekrar Kolombiya’ya dönmek zorunda kaldı. Cuma günü tekrar aramıza katılacak. Burada tek başına antrenmanlar yapıyordu. Ölüm hadisesi gerçekleşince bizde ona izin vermek zorunda kaldık. Yerli ve yabancı transferlerin uyumu bizi memnun etti. Bruno ligin ilk maçına yetişemeyecek. Toplam 11 yeni transferle kamp yaptık" diye konuştu.
"2 YERLİ, 1 YABANCI TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ"
Yönetim kurulundan 2 yerli ve 1 yabancı transferi istediklerini belirten Arslan, "Maçlarımızı Manisa’da oynuyoruz bu yüzdende sezon açılışını Akhisar’da yapmak istedik. Cumartesi günü Karşıyaka ile son bir hazırlık maçı yapacağız. Ondan sonra Konya maçının hazırlıklarını yapacağız. Aldığımız oyuncuların yeterliliği konusunda bir şüphemiz yok. Bizi yanıltan verimi az olan bir oyuncumuz olmadı. Şuan yönetim kurulundan bizim istediğimiz 2 tane yerli, bir tane yabancı transfer konusunda görüşüyoruz. Çalışmalar devam ediyor. Mevcut kadro içinden bir tane oyuncuyu kiralık vermeyi düşünüyoruz. Bir tane yabancı oyuncuyla çok ilgilendik. Bonservis engeline takıldık. 1 milyon euro bonservisi çıktı ve bizde alternatiflerine yöneldik. Çok istediğimiz arzuladığımız oyuncuyu alamadık. 2 yerli transfer konusunda da görüşmelerimiz sürüyor" şeklinde konuştu.
KONYA MAÇINA HAZIR OLACAĞIZ
Hücum bölgesine 1 transfer daha yapılacağını dile getiren Arslan, "Hazırlık maçları kriter değildir ama Herta Berlin maçında takımımın oynadığı oyun beni çok tatmin etti. 10 kişi kalmamıza rağmen 1-0 mağlup olduk ama çok fazla pozisyona girdik. Almanya’nın önemli ve köklü kulübüne karşı çok iyi mücadele ettik. Eğer o oyun disiplinini sahaya yansıtabilirsek başarılı oluruz. Hücum bölgesinde ki eksikliğimizi herkes biliyor ama yaptığımız transferi kampa getiremedik. Hücum hattında sadece Hasan’a görev verdik ve birde Bahattin vardı. Yapılacak transferlerin bir tanesi forvet hattına olacak. Elimizde hazır kurulmuş bir takım var ve bunun yüzde 40-50’lik bölümü değişmiş vaziyette. Bir şeylerin tekrar olması süre istiyor ama lige hazır olacağımıza inanıyorum. Hugo’nun ve diğer transferlerin hazır olmama ihtimalleri var. Ancak bizim transfer etmek istediğimiz oyuncular kulübünde oynayan, hazırlık maçları yapmış hatta birisi Avrupa Kupası oynayan oyuncu. Antrenmansız olan oyuncuyu çok istemiyoruz" dedi.
Kampın ardından kendi tesislerinde ilk çalışmasını yapan yeşil-siyahlı ekip, transfer ettiği 10 futbolcudan 9’unu basın mensuplarına tanıtıldı. Babası vefat ettiği için Kolombiya’ya giden Hugo, antrenmanda yer almadı.
Manisa ekibinde Bora Kürk 1, Halil Çolak, Hugo Rodallega ve Hasan Kabze 2, Onur Ayık, Milan Lukaç, Aykut Çeviker, Caner Osmanpaşa ve Abdülkadir Özdemir 3 yıllık sözleşme imzaladı. Porto’nun Gine-Bissaulu sol kanat oyuncusu 27 yaşındaki Leocisio Sami ile de 1+1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzalandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.