Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisar Belediyespor’da Osmanlıspor Hazırlıkları Başladı

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin son hafta mücadelesinde konuk olacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarına başladı.Yılmaz Atabarut Tesisleri’ndeki antrenmana Merter Yüce ve kaleci Fatih Öztürk katılmazken,...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin son hafta mücadelesinde konuk olacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarına başladı.
Yılmaz Atabarut Tesisleri’ndeki antrenmana Merter Yüce ve kaleci Fatih Öztürk katılmazken, yeşil-siyahlılar düz koşu, ısınma hareketleri, 5’e 2 pas yaptıktan sonra ayak tenisi oynayarak idmanı tamamladı.
Öte yandan idman sonunda Akhisar Belediyesporlu futbolcular kendilerini izleyen taraftarların yanına giderek hem formalarını imzaladılar hem de fotoğraflar çektirdiler.
Yeşil-siyahlılar yarın yapacağı sabah idmanının ardından saat 15.30 uçağı ile Ankara’ya hareket edecek ve burada maç saatini bekleyecek. Akhisar Belediyespor’un maçın ardından dağılacağı ve teknik heyetin 2 hafta sonra Akhisar’da transfer görüşmelerine başlayacağı bildirildi.
TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre 19 Mayıs Perşembe günü Osmanlı Stadı’nda oynanacak Osmanlıspor - Akhisarspor maçında Özgür Yankaya düdük çalacak. Mehmet Cem Hanoğlu ve Hakan Yemişken’in yardımcı hakem olarak görev alacağı maçın dördüncü hakemi ise Emre Altun olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.