Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisar Belediyespor’a taraftar morali

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Rodallega ve Douglao eksikliğinde sürdürüyor. Yeşil-siyahlıların akşam idmanı öncesi Akhisar Belediyespor’un Akigolar Taraftar Grubu tesislere gelerek...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 23:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 23:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisar Belediyespor’a taraftar morali
Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Rodallega ve Douglao eksikliğinde sürdürüyor. Yeşil-siyahlıların akşam idmanı öncesi Akhisar Belediyespor’un Akigolar Taraftar Grubu tesislere gelerek yeni sezon öncesi başarı diledi.
Akigolar Taraftar Grubu adına Hasret Ermiş, yeşil-siyahlıların kaptanı Custodio’ya çiçek takdim ederek geçen yılki başarılarının üstünde başarı dileklerinde bulundu. Taraftar grubu daha sonra takıma baklava ikram ederek idman boyunca tezahürat etti. Taraftarlar yeni gelen oyuncular Serdar Kesimal, Ömer Bayram, Miguel Lopes ile yeni kaleci antrenörü Akhisar Belediyespor’un eski oyuncusu Gürkan Ekren’e tek tek çağırarak hoş geldin tezahüratı yaptı.
Teknik Direktör Cihat Arslan’ı da tribünlere çağıran taraftar grubu, “Rodallega takımda kaldı mı hocam” sorusuna ise "Salı günü takımla çalışmalara başlayacak bu sene de yeşil-siyah forma ile mücadele verecek" diyerek taraftarı sevindirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.