Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü’nden Olay Sözler

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Ben hoca olarak görevi yardımcı hocaya devretmek zorunda kaldım. Tacize uğruyorsunuz. Laf yiyorsunuz. Sahada namuslu mücadele etmenin karşılığı parayla satın alınma gibi olunca ben de gerek...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 22:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 22:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Ben hoca olarak görevi yardımcı hocaya devretmek zorunda kaldım. Tacize uğruyorsunuz. Laf yiyorsunuz. Sahada namuslu mücadele etmenin karşılığı parayla satın alınma gibi olunca ben de gerek yok dedim" diye konuştu.
Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Osmanlıspor, Akhisar Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından mücadeleyi değerlendiren Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan, "Ligin son haftası ve önemli bir maçtı. Güzel bir statta Mehter Marşı eşliğinde güzel bir atmosferde oynandı. Avrupa’ya gitme hedefinde olan bir Osmanlıspor galip geldi. Osmanlıspor’u tebrik ediyorum. İlk yarı önemli performans ortaya koydular, biz karşılık veremedik. İkinci yarı performans olarak ortak olmaya çalıştık. İyi bir müsabakaydı. Osmanlıspor hak ettiği galibiyeti aldı. Mustafa Reşit Akçay hocamı da tebrik ediyorum. Türkiye’de emektar hocalardan bir tanesi. Allah yolunu açık etsin" diye konuştu.
İkinci yarıda teknik alanda görünmemesinin nedenini de açıklayan Arslan, "Görev yapmam engellendi. Ben orada birilerine izah etmeye çalıştım ama etrafımda beni dinleyecek bir kimseyi bulamayınca ben de oturmayı tercih ettim. Atmosfer ona göre ayarlanmıştı. Ben hoca olarak görevi yardımcı hocaya devretmek zorunda kaldım. Sinirlenme değil. Tacize uğruyorsunuz. Laf yiyorsunuz. Sahada namuslu mücadele etmenin karşılığı parayla satın alınma gibi olunca bende gerek yok dedim" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.