Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisar Belediyespor, Osmanlıspor maçı hazırklarına başladı

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, Gaziantep deplasmanında alınan galibiyeti sonra 1 gün iznin ardından bugün çalışmalara başladı.Akhisarspor Yılmaz Atabarut Tesislerinde saat 15.00’de başlayan idmana tedavileri süren...

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, Gaziantep deplasmanında alınan galibiyeti sonra 1 gün iznin ardından bugün çalışmalara başladı.
Akhisarspor Yılmaz Atabarut Tesislerinde saat 15.00’de başlayan idmana tedavileri süren Milan Lukaç, Fatih Öztürk ve N’Guemo katılmadı, Miguel Lopes ile Alper Uludağ takımdan ayrı çalıştı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Osmanlıspor maçı çalışmalarını yapan yeşil-siyahlılar düz koşu, fizik çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaparak idmanı tamamladı. Akhisar Belediyespor yarın sabah saat 11.00’de Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürmeye devam edecek.
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas antrenman öncesi yaptığı açıklamada; “Lig devresine 3 maç kaldı, özellik bu hafta oynayacağımız maç ligin en iyi takımlarından bir tanesine karşı olacak. Belki de Anadolu takımları arasındaki en iyi takımla oynayacağız. Biz bu haftayı iyi geçireceğiz... Maça göre bir takım hazırlıklarımız... Taktiksel anlamda biraz daha farklı hazırlanacağız. Eğer bu maçı da kazanabilirsek, önümüzün çok açık olduğunu düşünüyorum. Dikkatli olmamız gereken bir maç... İfade ettiğim gibi futbolda gün yok önünüze bakacağız. İyi bir hava yakaladık ve bu havayı da sürdürmek istiyoruz” dedi.
Taktiksel anlamda çok geniş alanda yakalanmamaya çalışacaklarını ifade eden Kafkas; “3 hafta yoğun maç trafiği dönemimiz var. Devrenin sonuna geldik onun için çok dikkatli olmamız gerekiyor. Artık bundan sonra antrenmanların dozunu biraz hafifleteceğiz ve böyle devam edeceğiz” dedi.
Devre arasına kadar hedeflenen puan durumunu yorumlayan Kafkas; keskin bir cevap vermek istemediğini her maça kazanmak için çıktıklarını ve maç maç düşündüklerini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.