Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisar Belediyespor lige hazır

Akhisar Belediyespor, evindeki ilk hazırlık müsabakasında Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Nazilli Belediyespor ile karşılaştı. Mücadelede Cihat Arslan ve öğrencilerinin 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.Akhisar Belediye Şehir...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2016 22:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2016 22:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisar Belediyespor lige hazır
Akhisar Belediyespor, evindeki ilk hazırlık müsabakasında Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Nazilli Belediyespor ile karşılaştı. Mücadelede Cihat Arslan ve öğrencilerinin 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Akhisar Belediye Şehir Stadı’nda ağırladığı Nazilli Belediyespor’u ev sahibi ekip her iki yarıda attığı gollerle 4-0 mağlup etti.
Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, 7. dakikada Soner’in soldan kale içine gönderdiği topla buluşan Vaz Te’nin vuruşunda durumu 1-0 yaptı. 36’da bu kez sahanın başarılı ismi Rodallega, ceza sahası sağ çaprazından uzak kaleye gönderdiği topa Vaz Te’nin müdahalesi sonrası meşin yuvarlak rakip filelerle buluştu. 2-0 İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarının 65. dakikasında oyuna giren Muğdat kazandırdığı penaltıyı gole çevirerek takımını 3-0 öne geçirdi. 85. dakikada Sami’nin uzaklardan kaleye gönderdiği sert şutta top ağlarla buluştu. 4-0 Bundan sonraki ataklardan sonuç gelmeyince Akhisar Belediyespor, Nazilli Belediyespor’u 4-0’lık skorla mağlup etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.