Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisar Belediyespor Kayseri’den mutlu ayrıldı

Spor Toto Süper Ligi’nin üçüncü haftasında Akhisar Belediyespor, deplasmanda oynadığı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını 2-1 kazandı. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa reşit Akçay, deplasmandan 3 puan aldıkları...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2014 19:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2014 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Ligi’nin üçüncü haftasında Akhisar Belediyespor, deplasmanda oynadığı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını 2-1 kazandı. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa reşit Akçay, deplasmandan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

    Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, mağlubiyet aldıkları için üzgün olduklarını belirterek maçla ilgili şu değerlendirmede bulundu: "Mağlup olmamız gerekin bir maçtı. Kendi evimizde mağlup olmamalıydık. Son dakika golü yememeliydik. Birçok eksiğimiz var. Bu bahane olur mu? O da soru işareti. Benim en çok üzüldüğüm. 80 metre Gkekas’ın depar atarak gol atması. O atıyorsa bizim oyuncularda atmalıydı. Çalışacağız. Çok çalışacağız. Düzeleceğiz. Eksikler gelecek. Erciyesspor’u daha iyi yerlere getireceğiz. Oyunun belli bölümlerinde ve ilk 15 dakikada Akhisar’ın üstünde geçti. Sonra oyunu kontrol etti. İkinci yarı yine öyle idi. Tempoyu biz yükselttik. Ama olmadı. Maçın hakkı beraberlikti. Futbol bu. Yan toplarda çok çalıştık. Orada bir anlık ne oldu onu anlayamadım. Oyuncular ne düşünüyor bilemiyorum. Ama düzelteceğiz. Düzeleceğiz."

    AKHİSAR BELEDİYESPOR 3 PUANI ALAN TARAF OLDU

    Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, galibiyetten dolayı futbolcuları kutladı. Akçay, şöyle konuştu: "Maçın başından itibaren kontrolü elimizde tutmaya çalıştık. Rakibimizin galibiyete karşı yüksek konsantre olacağını biliyorduk. Oynacağını biliyorduk. Antep maçı analizi ile kenar bölgelerdeki etkinliğimizi artırırsak üstünlük kuracağımızı düşündük. Oşyun tarzımızda buna yönelikti. Maçın her iki yarısında da maçın içinde idik. Rakip cesur oynadı. Pozitif oynadı. Bu bizim oyunumuzu iyi yansıtmamıza neden oldu. Galibiyet aldığımız için mutluyum. Emek veren futbolcularımı da kutluyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.