Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisar Belediyespor Kaptanı yeni sezondan umutlu

Akhisar Belediyespor, bugün 1 günlük iznin ardından Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde toplanarak kara yolu ise ikinci etap kampı için Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’ne hareket etti.Akhisar Belediyespor ikinci etap kampına geçen sezon sonu kadroda...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisar Belediyespor, bugün 1 günlük iznin ardından Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde toplanarak kara yolu ise ikinci etap kampı için Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’ne hareket etti.
Akhisar Belediyespor ikinci etap kampına geçen sezon sonu kadroda bulunan Merter Yüce, İsmail Konuk, Ahmet Cebe, Bruno Mezenga, Sami, Petar Grbic, Mervan Çelik ve Kenan Karışık’tan yoksun giderken ayrıca yeni transferler Miguel Lopes, Serdar Kesimal ve Ömer Bayram katıldı.
İlk etap kamp çalışmalarını değerlendiren Akhisar Belediyespor’un Portekizli Kaptanı Custodio, “Güzel bir performans ile sezonu geride bıraktık. Şimdi önümüzde yeni bir sezon var, artık yeni sezonda da başarımızı sürdürmek istiyoruz ve geçen sezondan fazla da oyuncu kaybetmedik ve yaklaşık 20 futbolcu yine aynı kadro içerisinde olacak. Bu da bizim takım için çok iyi bir şey, inşallah gelecek sezon da çok iyi geçecektir. 1 haftalık ilk kampımız geride kaldı bugün de yeni kamp dönemimiz başlıyor. Aile ortamındaki takımımızın birlikteliği devam ediyor, yeni gelen birkaç arkadaşımız da yakın zamanda takıma tam bir şekilde adapte olacaktır” dedi.
Hazırlık maçı tarihi belli oldu
Öte yandan yeşil-siyahlıların ilk hazırlık maçı tarih ve saati belli oldu. Akhisar Belediyespor, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde yapacağı ikinci etap kampını 22 Temmuz’a kadar sürdürecek. Burada birkaç teste de tabi olacak yeşil-siyahlılar, PTT 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor ile 21 Temmuz 2016 Perşembe günü saat 17.00’de ilk hazırlık maçını yapacağı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.