Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisar Belediyespor, Cihat Arslan İle Nikah Tazeledi

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Teknik Direktör Cihat Arslan arasından yapılan görüşmeler sonucunda 2015-2016 yılında 1+1 yıllığına atılan imzalar yeniden 1+1 yıllığına...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisar Belediyespor, Cihat Arslan İle Nikah Tazeledi
Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Teknik Direktör Cihat Arslan arasından yapılan görüşmeler sonucunda 2015-2016 yılında 1+1 yıllığına atılan imzalar yeniden 1+1 yıllığına anlaşılarak uzatıldığı bildirildi.
Atılan imzalar sonrasında Başkan Hüseyin Eryüksel yaptığı açıklamada, "Teknik Direktörümüz Cihat Arslan, Akhisarspor’umuza hizmet etmeye devam edecektir. Cihat Hocamıza ve takımımıza yeni sözleşmenin hayırlı olmasını temenni ediyor ve kendisine başarılar diliyorum’’ dedi.
Teknik Direktör Cihat Arslan ise, "Devam etme kararı herkes için hayırlı uğurlu olsun. Sayın Başkanımıza, yönetim kuruluna, takımımıza, taraftarlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yine aynı çabayı aynı şekilde göstermeye çalışacağız’’ diye konuştu.
Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde yeşil-siyahlılar, Spor Toto Süper Lig’de 27 karşılaşmaya çıkarken, 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile 40 puan topladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.