Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisar Belediyespor, Cem Kavçak önderliğinde çalışıyor

Akhisar Belediyespor’da, Cihat Arslan ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışları başladı. Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlıları Cihat Arslan’ın yardımcılarından ve Akhisar Belediyespor’un...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisar Belediyespor’da, Cihat Arslan ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışları başladı. Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlıları Cihat Arslan’ın yardımcılarından ve Akhisar Belediyespor’un eski futbolcularından Cem Kavçak çalıştırıyor.
Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan çalışmalara 17 yaş milli takımında bulunan Hasan Ali Adıgüzel katılmazken, yeşil-siyahlılar tam kadro hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-siyahlılar bugün yapacağı sabah idmanı ardından milli maç nedeniyle lige verilen arada yarın saat 17.00’de Akhisar Belediye Şehir Stadyumu’nda, PTT 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor ile bir hazırlık maçı yapacak.
Özer Hurmacı ve Mervan çalışmalara başladı
Öte yandan sezon başında Teknik Direktör Cihat Arslan tarafından kadro dışı bırakılan ve alt yapı ile idmanlara çıkan Mervan Çelik yönetimin kararı ile takımla çalışmalara başlarken, transfer sezonunun son günü Akhisar Belediyespor ile 3 yıllık anlaşma sağlayan Özer Hurmacı da takımla birlikte çalışmalara başladı.
Kavçak: "
İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akhisar Belediyespor’un yardımcı antrenörü Cem Kavçak, "15 aydır Cihat hocamla çok güzel bir birlikteliğimiz vardı, çok güzel günlerimiz geçti ve çok başarılı olduk. Kendisine ben şahsım ve kulübüm adına çok teşekkür ediyorum, bize kendisi çok katkı sağlamıştır. Yönetim kurulumuz ile olan bir görüşme sonrası böyle bir ayrılık söz konusu oldu. İnşallah takımımız için hayırlı olur, Cihat hocama da bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Yönetim kurulumuz böyle bir karar verdi, şimdi takım bize emanet, yarın da bir hazırlık maçı yapacağız Bandırmaspor ile. İnşallah kazasız belasız atlatıp önümüzdeki hafta da yeni hocamızla lig maratonuna tekrar en iyi şekilde başlayacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.