Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisar Belediyespor, ÇAYKUR Rizespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 18 Mart Cuma günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Saat 20.00’de konuk edeceği Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına bugün başladı.İdmana sakatlıkları süren ve ülkesinde bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 20:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisar Belediyespor, ÇAYKUR Rizespor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 18 Mart Cuma günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Saat 20.00’de konuk edeceği Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına bugün başladı.
İdmana sakatlıkları süren ve ülkesinde bulunan Douglao ile tedavisi süren Alper Uludağ katılmadı. Caner Osmanpaşa ve Kadir Keleş salonda çalışırken, Hugo Rodallega, Muğdat Çelik, Tolga Ünlü ve Custodio takımdan ayrı çalıştı. Yeşil-Siyahlılar 5’e 2 pasın ardından yarım saha çift kale maç yaptı.
İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Cihat Arslan takımın son 3 maçta 9 gol yemesini rehavete ve bununla birlikte birçok etkenin neden olduğuna vurgu yaparak konuk edecekleri Çaykur Rizespor maçının zor geçeceğini ancak 3 puan için mücadele vereceklerini kaydetti.
Süper Lig’de son 3 maçta kalesinde gördüğü 9 golün sıkıntısını açıklayan Cihat Arslan, “Bunların üzerinde kafa yormamız gerekiyor ama ciddi anlamda bireysel hatalarda var. Tabii ki rakibin becerili olduğu anlar da var ama işte bir de 37 puanı bulduğumuzda biraz takımın üzerinde biraz rehavetinde olması da söz konusudur. Biraz daha UEFA gibi bir hayalimiz vardı, hale süregelen bir iddiamız var. Son maçta kazansaydık çok büyük bir atılım yapacaktık. Tabii ki bunların hepsi bir etken, kupa maçları çok yordu. Sonrasında kadro da bir arayışa girdik, biraz da form gribi yüksek olan oyuncuların formunda düşüşler başladı, bunun sonucunda kadro değişimleri söz konusu oldu. Sadece bir etken değil bir sürü etken peşpeşe geldi. Bütün olarak da hata yapıp rakibe pozisyonlar da veriyoruz ama bireysel hatalar da ön planda. En önemi tespitim kendi oyun karakterimiz daha çok savaşan ve mücadele eden skora oynayan bir takım, biz biraz bundan vazgeçtik. Sadece oynamakla kazanabileceğimizi zannettik bence biraz hatamız bu oldu. Biz tabii ki mücadeleden vazgeçemeyiz, bu çünkü oyuncularıma da söyledim bu bizim ekmeğimiz suyumuz ve havamız gibidir. Bu olmadan bizim yaşamamız mümkün değil” dedi.
KALECİ FATİH, GÜVEN VERDİ
Eskişehir maçındaki gollerde hem defans hem de kaleci hatası olduğun altını çizen Arslan, futbolda herkesin hata yapabileceğini, teknik direktör olarak kendilerinin de bazen hatalara maruz kalabileceklerini kaydetti. Süper Lig’de ilk kez ilk 11’de başlayan ve 90 dakika forma giyen kaleci Fatih Öztürk’ün maçın sonlarına doğru iyi bir oyun sergilediğini kaydeden Arslan, takımın bütünlüğü yerinde iyi olduğunu ancak gollerde normal olarak uzun süre oynamamanın etkisi altında yaptığı hataların da normal olduğunu vurguladığını ve güven verdiğini belirtti.
"SAMET HOCA BANA KÜFÜR DE ETSE BEN SUSMAYI TERCİH EDERİM"
Eskişehirspor maçında yaşanan olaylara da değinen Arslan, saha kenarında Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ile yaşanan diyaloğu yorumlayarak, “Samet hoca gerçekten Türk futbolunun önemli bir markası, hem Beşiktaş takımının kaptanlığı hem de futbola hizmetlerinden dolayı o bizim ağabeyimiz pozisyonunda hem de hocamız pozisyonundadır. Yani bizim ona en ufak bir saygısızlık veya serzenişte bulunma gibi bir hakkımız yok. Kendisi bana küfür etseydi ben yine de susmayı tercih ederdim” dedi.
Çaykur Rizespor maçının zorlu geçeceğini ve sahada kazanmaya endeksi olmadıklarının altının çizen Arslan, sahada yarışmanın daha önemli olduğunu vurguladı. Öte yandan Ankara’daki terör olaylarına da değinen Arslan, Türkiye’nin kalbinde bir patlama olduğunu, ölenlere rahmet dileyerek şu ifadele yer verdi:
"Milletimizin başı sağolsun, Galatasaray camiasına ve Umut kardeşimize de sabırlar diliyorum."
Öte yandan Cihat Arslan ve ekibi Çaykur Rizespor maçı ardından lige verilecek milli maç arasında yurt içinde ve yurt dışında birçok maçı izleyeceklerini bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.