Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisar Belediyespor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Bursaspor’un konuğu olacak Akhisar Belediyespor 1 günlük iznin ardından Yılmaz Atabarut Tesislerinde çalışmalara başladı. İdmana sakatlığı süren Douglas ile özel izinli N’Guemo katılmazken yeşil-siyahlılar...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 20:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 20:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisar Belediyespor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Bursaspor’un konuğu olacak Akhisar Belediyespor 1 günlük iznin ardından Yılmaz Atabarut Tesislerinde çalışmalara başladı. İdmana sakatlığı süren Douglas ile özel izinli N’Guemo katılmazken yeşil-siyahlılar 5’e 2 pas ve yarım saha çift kale taktik çalıştı.
Kasımpaşa maçında kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan Ricardo Vaz Te, Bursaspor maçında forma şansı bulamayacak. Onur ayık, Aykut Çeviker, İsmail Konuk ve Hugo Rodallega ise kart sınırında bulunuyor.
İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Cihat Arslan, zorlu bir maç periyoduna girdiklerini, transfer konusunda ise ilk hedeflerinin kadroyu korumak olduğunu kaydetti.
Son 7 haftada kazanabilecek pozisyonları yakalayabildiklerini ancak galibiyeti koruyamadıklarını ifade eden Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Cihat Arslan, “Son haftalarda berabere kaldığımız maçlarda özellikle galibiyetleri koruyamadık. Takımın performansın memnunum, Kasımpaşa’ya karşı mağlup olduk sonuçta güçlü bir takıma karşı oynadık. 10 kişi oynamamıza rağmen iyi bir futbol sergiledik. Çok zor bir periyoda giriyoruz. Şimdi önümüzde Bursaspor ardından Beşiktaş ve Sivasspor maçları var, bu maçlar ligi direk etkileyecek maçlar. Onun için de çalışmalarımızı en ciddi şekilde sürdürüyoruz. Önümüzdeki Bursaspor ve Beşiktaş maçları çok zorlu geçecek. Şimdi hedefimiz 45 puanın üzerine çıkmak, daha önce ligde 44 puan yapmışız hedefimiz bunu geçmek. UEFA ve Avrupa kupaları müsabakaları artık hayalde kaldı, gerçekleşmedi. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz. Şu anda ise gerçekleştirebileceğimiz hedefler peşinde koşuyoruz. Transfer konusunda sadece kendi takımımızın korunmasından yana çalışıyoruz, kadronun korunmasından yanayım” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.