Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği’nden Anlamlı Ziyaret

Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği, Multipl skleroz (MS) hastalığı ile mücadele eden eski gazeteci Beşiktaşlı Kadri Cinkarataş’ı Mukaddes Aksoy Özel Bakım Evi’nde ziyaret etti.Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu ve üyelerinin...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği, Multipl skleroz (MS) hastalığı ile mücadele eden eski gazeteci Beşiktaşlı Kadri Cinkarataş’ı Mukaddes Aksoy Özel Bakım Evi’nde ziyaret etti.
Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu ve üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette Kadri Cinkarataş Beşiktaş’a dair eski tribün anılarını, eski dostlukları ve arkadaşlıkları anlattı. Hastalara kitap, atkı, tişört hediye eden Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği yönetim ve üyeleri, bakım evinde bulunan hastaları dernek lokalinde maç izlettirme kararı aldı.
Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Yokuş dernek olarak sosyal sorumluluk projeleri, yardım ve etkinlikleri yıl boyunca süreceğini ve tüm Beşiktaşlıları derneğe bekleyerek sosyal sorumluluk projelerinde yer almaları gerektiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.