Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akçay: “Vatanımız Sağ Olsun Hiçbir Şey Olmaz”

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, son zamanlarda yaşanan terör olayları ile ilgili, “Oyuncuların etkilenmesi gayet doğaldır. Soru soruyorlar sonuçta, bir soruyla muhatap oluyorsunuz. Şu ana kadar bu sorulan sorulara verdiğimiz...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, son zamanlarda yaşanan terör olayları ile ilgili, “Oyuncuların etkilenmesi gayet doğaldır. Soru soruyorlar sonuçta, bir soruyla muhatap oluyorsunuz. Şu ana kadar bu sorulan sorulara verdiğimiz cevaplarla ikna ettiğimizi düşünüyoruz” dedi.
“UZUN SÜREDEN BERİ MOTİVASYONU YUKARIDA TUTMAK ZORDUR”
Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay, 3-1’lik Gençlerbirliği maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.
"Ankara derbisi olarak değerlendirilen, iki tane çok değerli, uzun süreden belli kaybetmeyen iki takımın müsabakasıydı” diyen Akçay şunları kaydetti:
“İlk yarı özellikle oyun formatımızı çok sağlıklı kullanamadık. Birazda Gençlerbirliği oyuncularının yapısıyla da alakalıydı. Adam eksiltmeyi seven, hızlı oyuncular ve o yapıdaki oyuncuların çokluğu, ister istemez bizim sahadaki blok duruşumuzun biraz kırılmasına neden oldu. Bu kırılmalar sonucunda da çok fazla gömülerek problem yaşadık ama ikinci yarı top ayağındaki rakibin arkasında kademe yaparak, yardımlaşmayla topları kazandıktan sonraki atakları geliştirmeye çalıştık ve bunda da 3 gole ulaştık. Bazen çıkışlarımız, özellikle ikinci topu aldıktan sonraki eylemlerimiz çok başarılı olmadığı zamanları da yaşadık ama 3 gole ulaşmış olmamız bizim için mutluluk. Oyuncularımı kutluyorum. Uzun süreden beri motivasyonu yukarıda tutmak zordur. Bu nedenden dolayı da onları kutluyorum.”
“VATANIMIZ SAĞ OLSUN HİÇBİR ŞEY OLMAZ”
Son zamanlarda yaşanan terör olayları hakkında konuşan Akçay, “Endişe duyulabilir. Zaten bu hareketlerin sonucunda beklenen budur. Bu vatanın altında ve üstünde evliyaların yattığını asla unutmayalım. Bazı kişiler bu söyleme farklı açıdan bakabilir. Ben bazı noktalarda bu toprak altında yatan ve İslam inancıyla yaşayarak gelmiş o toprak altında yatanların, toprağın üzerinde farklı şeylerin yaşanmasına Allah’ın izniyle, onların şefaati nedeniyle Allah da izin vermeyecektir. Bence halkımız bir karşı koyuş yapmalıdır. Çünkü Orta Asya’dan buraya gelip, Osmanlı ve Kurtuluş Savaşın da özellikle Çanakkale’de bir hareketlilik yapan bu milletin genetiğinde karşı koymak ve dik duruş vardır. Ben bir süre sonra bu yapının üzerinden gelecek güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Vatanımız sağ olsun hiçbir şey olmaz” ifadelerini kullandı.
“TERÖR OLAYLARINDAN OYUNCULARIN ETKİLENMESİ GAYET DOĞALDIR”
Akçay, “Futbolcular Türkiye’deki yaşanan terör olaylarla ilgili endişe duyuyorlar mı” sorusuna şu cevabı verdi:
“Oyuncuların etkilenmesi gayet doğaldır. Soru soruyorlar sonuçta, bir soruyla muhatap oluyorsunuz. Şu ana kadar bu sorulan sorulara verdiğimiz cevaplarla ikna ettiğimizi düşünüyoruz ama bilinç altında bu endişeyi taşıyan ve zaman zaman bu sorularla muhatap olduğumuz futbolcular da var.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.