Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akçay: "Uzun süredir kazanamıyorduk önümüze bakmak adına güzel bir galibiyet oldu"

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Uzun süredir kazanamıyorduk önümüze bakmak adına güzel bir galibiyet oldu” dedi.Müsabaka öncesinde oldukça yoğun bir bilinçaltı ile maça çıktıklarını belirten Akçay, “Atletik...

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2016 21:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2016 21:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Uzun süredir kazanamıyorduk önümüze bakmak adına güzel bir galibiyet oldu” dedi.
Müsabaka öncesinde oldukça yoğun bir bilinçaltı ile maça çıktıklarını belirten Akçay, “Atletik oyunculardan kurulu bir rakibe karşı oynayacaktık. Ofansif futbol adına riskler alabilen bir takıma karşı oynadık. 2-0’dan sonra 2. yarı, daha önceki 3 müsabakada bizi güç duruma düşürmüştü. Bu durumu hissetmedik değiliz. Oyuncuların 2. yarıda ortaya koydukları oyun oldukça iyiydi. İlk yarıda oyunu iyi forse ettik. 2. yarıda daha çok rakibe fırsat vermemek adına savunmayı öne çıkardık. Uzun süredir kazanamıyorduk önümüze bakmak adına güzel bir galibiyet oldu" dedi.
“Hakemlerle sorunum olamaz”
Hakemlerle bir sorunu olmadığını dile getiren Akçay şunları kaydetti:
“Avrupa’daki temas ve mücadele yüksek. Bununla tanışmalıyız. Oyunculara da bunu öğretmeliyiz. Hakemlerin de bu konuda oynatmaya izin verecek bir tavırda olmaları gerekir. Bu nedenle hakemlere tepki gösterdim. O yönde bir bir çıkışım oldu. Herhangi bir tavrımız olamaz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.