Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akçay: "Penaltı Hakemin Yanılgısıydı"

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 1-1 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Penaltı hakemin yanılgısıydı. Bu yanılgı kasıtlı bir yanılgı değildir. Penaltı olmadığını görüyoruz,...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 22:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 1-1 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Penaltı hakemin yanılgısıydı. Bu yanılgı kasıtlı bir yanılgı değildir. Penaltı olmadığını görüyoruz, penaltı değildi" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Osmanlıspor, deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Kasımpaşa’nın kendilerinin peşinde olduğu bir kulüp olduğunu vurgulayarak, “Özellikle 2. ve 3. bölge oyuncularına sahip bir ekip Kasımpaşa. İkinci yarıda rakibin eksik kalması bizi ofansif anlamda iştahlandırdı ancak bireysel tercihler gol atmamıza engel oldu. Ligin son müsabakaları olması dolayısıyla oyuncuların böyle gol yollarındaki davranışlarını normal görüyoruz. 1 puan rakibi arkada bırakmak anlamında iyidir” dedi.
"PENALTI DEĞİLDİ"
Karşılaşmada ilk yarı sonunda Osmanlıspor lehine verilen penaltıyı da değerlendiren Akçay, “Penaltı hakemin yanılgısıydı. Bu yanılgı kasıtlı bir yanılgı değildir. Bu kurumları korumalıyız. Rakibimiz adına üzüntü oluşturdu. Geçmişte de biz böyle şeyler yaşadık. Hakem arkadaşımız yükselmekte olan bir hakem. Bu hatadan dolayı çok fazla eleştirmek yerine bunların her takıma olabilecek şekilde yorumlar yapmalıyız. Penaltı olmadığını görüyoruz, penaltı değildi” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.