Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akçay: "En Az Atak Yaptığımız Müsabakaydı"

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Fenerbahçe’nin yaptığı her hamleye karşı hamle ile cevap vermek istedik ama Fenerbahçe bize iyi çalışmış. En az atak yaptığımız müsabakaydı” dedi.Spor Toto Süper Lig’in 27....

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 21:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 21:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Fenerbahçe’nin yaptığı her hamleye karşı hamle ile cevap vermek istedik ama Fenerbahçe bize iyi çalışmış. En az atak yaptığımız müsabakaydı” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Ankara ekibinde Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, maçın ardından karşılaşmayı değerlendirdi.
Tecrübeli çalıştırıcı, “İç saha istatistiği iyi bir takım ve dış saha istatistiği fena olmayan bir takım olan Osmanlıspor’un müsabakasıydı. Baştan beri oyunun içinde kalmak isteyen taktiksel bir anlamla sahadaydık. Bence Fenerbahçe’nin yaptığı her hamleye karşı hamle ile cevap vermek istedik. Özellikle kenardan merkeze gelişlerini Van Persie ile ileri çıkma isteklerini oyuna çevirmedik ve disiplinimiz oyun içerisinde sürdü. İkinci yarı oyuna giren Diego katkı yapabilirdi ama onu da kapattık. Fenerbahçe bize karşı iyi bir taktik geliştirmiş, bize iyi çalışmışlar. İkinci bölgede atak sayımızı ve başlangıçlarımızı imha ettiler. İyi hazırlanmışlar. Bizim de en az atak yaptığımız müsabakaydı. Fenerbahçe galibiyete daha yakındı ama son 15 dakika içerisinde bizim pozisyonlarımız olumlu sonuçlansa belki farklı olurdu. İstekliydik. Mücadelenin yüksek olacağını biliyorduk. Oyunda kaldığımız için oyuncularımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.