Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akçay: "Aklımızı Avucumuzun İçinde Tutarak Yolumuza Devam Etmeliyiz"

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, endişeyle baktıkları karşılaşmadan çok rahat bir skorla galip ayrıldıklarını söyledi. Ayrıca Akçay, Avrupa kupaları için ise, "Aklımızı avucumuzun içinde tutarak yolumuza devam etmeliyiz"...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, endişeyle baktıkları karşılaşmadan çok rahat bir skorla galip ayrıldıklarını söyledi. Ayrıca Akçay, Avrupa kupaları için ise, "Aklımızı avucumuzun içinde tutarak yolumuza devam etmeliyiz" dedi.
Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay, Antalyaspor karşısında alınan 3-0’lık farklı galibiyet sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Start tembelliğiyle müsabakaya başladıklarını belirten Akçay, "İlk yarı itibariyle çok fazla olumlu eylem yapamadığımızı söyleyebiliriz. Bunda rakibin tehdit edici oyuncularının bilinçaltımızda yer etmiş olması etkili oldu. Belki skor güvenliği açısından da bu eylemlerin bir kısmını yapamadık ama ikinci yarı Webo’nun golüyle birlikte özgüvenimizi tekrar geri alarak boş alanlar konusunda da iyi koşular yaparak sonuca gittik. İkinci yarı istatistiklerine baktığımızda koşular konusunda ilk yarıya oranla yüzde 50 gelişim gösterdiğimiz görünüyor. İkinci yarıdaki koşularımız stratejik açıdan müsabakayı getiren koşular oldu. Birazda futbolun içinde olan şansı buna eklediğinizde endişeyle baktığımız bir müsabakayı sonuç olarak çok rahat bir skorla geçmiş olduk" şeklinde konuştu.
"AKLIMIZI AVUCUMUZUN İÇİNDE TUTARAK YOLUMUZA DEVAM ETMELİYİZ"
Avrupa planlarıyla ilgili de konuşan Akçay, "Önümüzdeki rakipler kazandığı sürece siz de kazansanız bir şey değişmeyecektir. Son 4 hafta çok avantajlı bir fikstürümüz yok. Kendi rakiplerimizle oynayacak olduğumuz gibi şampiyonluğa oynayan bir takımla da oynayacaksınız. Dolayısıyla burada pembe bir tablo çizmenin çok yararlı olacağını düşünmüyorum. Haddimizi bilerek, ona göre bir strateji geliştirmenin daha doğru olacağını düşünüyorum. Bu şu demek değil, ’plan yapmayacağız, bir takım şeyler yapmayacağız’ demek değil ama bence aklımızı avucumuzun içinde tutarak yolumuza devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.