Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akbayrak: "Oyuncularımız Penaltı Kararının Etkisinde Kaldı"

PTT 1. Lig’de sahasında Altınordu’ya 3-1 yenilen 1461 Trabzon’da Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak, oyuncuların yedikleri ikinci gol öncesi verilen penaltı kararının etkisinde kaldığını söyledi.Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen...

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2016 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2016 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de sahasında Altınordu’ya 3-1 yenilen 1461 Trabzon’da Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak, oyuncuların yedikleri ikinci gol öncesi verilen penaltı kararının etkisinde kaldığını söyledi.
Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen 1461 Trabzon Teknik Direktörü Sebahattin Akbayrak, oyuna kontrollü başladıklarını belirterek, "Rakibimizin çok hareketli, koşan iyi pas yapan takım olduğunu biliyorduk. Kontrollü oyunumuz istediğimiz gibi gidiyordu ancak bireysel hatadan dolayı ilk golü kalemizde gördük" dedi.
Daha sonra attıkları golle skorda dengeyi sağladıklarını ifade eden Akbayrak, "Ani ve şok bir penaltı kararı oldu. Oyuncular bu kararın etkisinde kaldı. Daha sonra toparlanmaya çalıştık. Yüzde yüz pozisyonlar bulduk ancak karşılaşmadan istediğimiz sonuçla ayrılamadık" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.