Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akademisyen boksör Balıkesir Üniversitesi’nin gurunu oldu

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİNDE AKADEMİSYEN OLARAK GÖREV YAPAN VE PROFESYONEL SPOR YAŞANTISINI DA SÜRDÜREN ÖĞR. GÖR. ALİ EREN DEMİREZEN, ELDE ETTİĞİ ULUSLARARASI BAŞARILARLA, ÜNİVERSİTENİN VE BALIKESİR’İN GURUR OLMAYA DEVAM EDİYOR. SON OLARAK UKRAYNA’NIN DNİPRO KENTİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN MÜSABAKADA POLONYALI RAKİBİ KAMİL SOKOLOWSKİ’Yİ MAĞLUP EDEN DEMİREZEN, YENİ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2020 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2020 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akademisyen boksör Balıkesir Üniversitesi’nin gurunu oldu

Balıkesir Üniversitesinde akademisyen olarak görev yapan ve profesyonel spor yaşantısını da sürdüren Öğr. Gör. Ali Eren Demirezen, elde ettiği uluslararası başarılarla, üniversitenin ve Balıkesir’in gururu olmaya devam ediyor.

Son olarak Ukrayna’nın Dnipro şehrinde gerçekleştirilen müsabakada Polonyalı rakibi Kamil Sokolowski’yi mağlup eden Demirezen, yeni bir başarıya daha imza attı. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Kepsut Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümünde görev yapan Öğr. Gör. Ali Eren Demirezen’i başarısından dolayı tebrik etti. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş Demirezen için paylaştığı mesajında, "Üniversitemiz Kepsut MYO Öğretim Görevlisi Ali Eren Demirezen hocamız, şehrimizin ve üniversitemizin adını gururla duyurdu. Polonyalı rakibini sayı ile yenerek emin adımlarla yoluna devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

Öğr. Gör. Ali Eren Demirezen de paylaştığı mesajında, Kuş’a destekleri dolayısıyla teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.