Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akademi Dövüş Sanatları Gsk Türkiye Şampiyonasına Katılıyor

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Akademi Dövüş Sanatları GSK, Bursa’da yapılan turnuvadan kulüp olarak birincilikle döndü.Katıldıkları müsabakalarda sporcular da madalyalar kazanarak emeklerinin karşılığını aldı. Antalya’da yapılacak...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akademi Dövüş Sanatları Gsk Türkiye Şampiyonasına Katılıyor
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Akademi Dövüş Sanatları GSK, Bursa’da yapılan turnuvadan kulüp olarak birincilikle döndü.
Katıldıkları müsabakalarda sporcular da madalyalar kazanarak emeklerinin karşılığını aldı. Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmak için 15 Mart 2016 tarihinde Akademi Dövüş Sanatları GSK Bandırma’dan yola çıkacak. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Kaymakamı Tuncay Sonel’in desteklediği Akademi Dövüş Sanatları Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasından madalyayla dönmek istiyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Zeynep Ersin, "Kulüp olarak Türkiye Şampiyonasına hazırız. Bandırma’yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Bu yolda bizi destekleyen ve yalnız bırakmayan belediye başkanımız ve kaymakamımıza teşekkür ediyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.