Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İle Wdatf Arasında Protokol İmzalandı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile WDATF (Dünya Yakın Savunma Federasyonu) arasında protokol imzalandı.Protokolü WDATF Başkanı İbrahim Aktürk ve Genel Koordinatör Lokman Koçdoğan imzaladı.Dünya Yakın Savunma Federasyonu’ndan konuyla...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 21:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 21:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile WDATF (Dünya Yakın Savunma Federasyonu) arasında protokol imzalandı.
Protokolü WDATF Başkanı İbrahim Aktürk ve Genel Koordinatör Lokman Koçdoğan imzaladı.
Dünya Yakın Savunma Federasyonu’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Federasyonumuz 07 Ekim 2013 tarihinde kurulmuş olup, Defence Anti - Terror (DAT) Yakın Savunma sistemi baş koç İbrahim Aktürk ve kurucu yardımcısı Oğuzhan Aktürk tarafından oluşturulmuştur. Sistemin amacı insanların dışarıda başına gelebilecek herhangi bir saldırıya karşı, saldırgana, kendinize ve etraftaki hiç kimseye zarar vermeden saldırganı etkisiz hale getirme tekniklerinden oluşmuştur.
Sistemde 2500 teknik mevcuttur. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne bağlı 2 adet modül programımız vardır. 1’incisi 7 kuşaktan oluşan Spor bölümü 2’incisi Avrupa Birliği’nin çıkartmış olduğu Güvenlik Hizmetleri modül programıdır. Türkiye ve yurt dışında birçok kurum ve kuruluşa eğitim seminerleri ve protokol görüşmeleri devam etmektedir. Tamamen yerli ve milli bir sistemdir. Türkiye genelinde 700 eğitmenimiz vardır. Dünya genelinde ülke temsilcilikleri verilmeye devam etmektedir. Federasyonumuzun görevlendireceği eğitmen ve antrenörler tarafından, sevgi evlerinde ve çocuk bakım evlerinde hizmet alan kimsesiz çocuklara ücretsiz olarak yakın savunma eğitimi verilecektir. Gelecek nesli içki ve kumar masalarından kurtarmayı, taciz ve tecavüz olaylarının önüne geçmeyi, bilinçli bireyler yetiştirmeyi ilke edinen federasyonumuza ve tüm eğitmen ve antrenörlerimize hayırlı uğurlu olsun. Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Sn. Mehmet Ersoy beyefendiye, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Sn. Ebubekir Şahin beyefendiye, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Sn. Ahmet Okur beyefendiye, federasyonumuza gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerimizi sunarız" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.