Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Taşyürek: “Bizim için değerli bir maç oldu”

BOLUSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ AHMET TAŞYÜREK, 1-1 BERABERE KALDIKLARI ADANA DEMİRSPOR MAÇI SONRASI, “BİZİM İÇİN DEĞERLİ BİR MAÇ OLDU. İLK YARI İSTEDİĞİMİZ ORGANİZASYONU YAPAMADIK. BU TAKIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA ÇOK DAHA İYİ OLACAK” DEDİ.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2020 21:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2020 21:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ahmet Taşyürek: “Bizim için değerli bir maç oldu”

Boluspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, 1-1 berabere kaldıkları Adana Demirspor maçı sonrası, “Bizim için değerli bir maç oldu. İlk yarı istediğimiz organizasyonu yapamadık. Bu takım önümüzdeki haftalarda çok daha iyi olacak” dedi.

Boluspor, TFF 1. Lig’in 2. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, “Geçen hafta yenilerek başladık. Hemen hemen yepyeni bir takım oluşturduk. Geçen hafta beklemediğimiz bir yenilgi olmuştu ama bu hafta oyuncularımız daha birbirini tam anlamıyla tanımıyor. Bizim için değerli bir maç oldu. İlk yarı istediğimiz organizasyonu yapamadık. Bu takım önümüzdeki haftalarda çok daha iyi olacak. Oyuncularıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.