Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Nur Çebi: Takımın desteğe ihtiyacı var

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbol takımının zor günler geçtiğini belirterek, takımın desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.     Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 23. haftasında Sivasspor'la deplasmanda...

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2015 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ahmet Nur Çebi: Takımın desteğe ihtiyacı var
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbol takımının zor günler geçtiğini belirterek, takımın desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

    Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 23. haftasında Sivasspor'la deplasmanda karşılaşacak Siyah-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanı takip eden Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbol takımının desteğe ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Taraftarın da yönetimin de desteğine ihtiyacı var bu çocukların. Zor günler geçiriyorlar yanlarında olmaya çalışıyoruz. Başka bir şey yok, yöneticilik görevimizi yapmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Geçen hafta Liverpool'u elemelerinin ardından ligdeki puan kaybı ve futbolculardaki moral durumunun sorulması üzerine de Ahmet Nur Çebi, şu karşılığı verdi: "Hepsi yorgunluklarını atmış gibiler. Bugün kendileriyle konuşken onu hissettim. O beni biraz rahatlattı. Daha iyiler, daha güçlüler, daha motive olmuş vaziyettiler. Yenilginin, Liverpool maçının arkasına gelmesi tabii ki talihsizlikti. Hangi maç olursa olsun genelde futbolda oluyor. Büyük maçları oynayan takımlar düşüş yaşıyabiliyor. Önemli olan onu hemen ayağa kaldırabilmek."

Ahmet Nur Çebi, taraftarlarla ilgili de "Onlar gelmek zorundalar. Bu iş futbolcusu, teknik kadrosu, yönetici ve taraftarıyla birlikte olur. Biri eksik olduğunda bir şeyler eksik oluyor." ifadelerini kullandı.
    
FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİ YORUMU

    Süper Lig'de bu hafta Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmayla ilgili düşünceleri sorulan tecrübeli yönetici, "Bizi bizim maçlarımız ilgilendiriyor, biz hepsini almak zorundayız. Diğer takımlar için bir şey söyleyemem." cevabını verdi.
    
Son iki maçta gösterdiği performansla kamuoyunun dikkatini çeken yeni transfer Daniel Opare'nin bonservisinin alınıp alınmayacağı yönündeki bir soruya da Ahmet Nur Çebi, bunun için daha erken olduğunu kaydetti.

    Çebi, sözlerini şöyle tamamladı: "Bizim kulübümüzün opsiyon dahilinde. Sonuna kadar bekleme hakkımız var, acelemiz ne? Biraz daha çıkacak, öyle yok, çok erken."

ANTRENMANDAN NOTLAR

Yaklaşık bir buçuk saat çalışan siyah beyazlılarda kaleciler Cenk Tosun, Tolga, Cenk Gönen ile İsmail Köybaşı ve Milosevic, antrenmanda yer almadı. Isınma koşusunun ardından pas çalışması yapan Beşiktaşlı futbolcular, ardından iki gruba ayrılarak çift kale maç ve şut çalışması gerçekleştirdi.

Bu arada antrenmanı Ahmet Can isimli görme engelli 9 yaşındaki bir taraftar da takip etti. İkinci Başkan Çebi, minik taraftarla özel olarak ilgilendi.

Siyah beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla Sivasspor maçı hazırlıklarına devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.