Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Nur Çebi: "Hedefimiz Beşiktaş’ı Kurumsallaştırmak"

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu dönemdeki hedeflerinden bir tanesinin siyah-beyazlı kulübü kurumsallaştırmak olduğunu söyledi.Beşiktaş’ın Olağan Seçimli Kongresi’nde oy verme işlemi Akatlar Arena’da devam ediyor. Siyah-beyazlıların...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ahmet Nur Çebi: "Hedefimiz Beşiktaş’ı Kurumsallaştırmak"
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu dönemdeki hedeflerinden bir tanesinin siyah-beyazlı kulübü kurumsallaştırmak olduğunu söyledi.
Beşiktaş’ın Olağan Seçimli Kongresi’nde oy verme işlemi Akatlar Arena’da devam ediyor. Siyah-beyazlıların ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi de oyunu kullandı. Çebi oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Bu seçimin daha ilginç olduğunu belirten Çebi, "Hayırlısı olsun. Beşiktaş bundan sonraki günleri daha önceki günlerden kolay olmayacak. Daha mücadeleci olan günlere giriyoruz. Çünkü artık stat var. Taraftarımız ve camia bizden daha büyük başarılar bekleyecek, şampiyonluklar isteyecekler. Daha titiz ve dikkatli çalışmamız lazım. Bunlar bizim hedeflerimiz olarak yeni yönetimin önünde duruyor. Bunun için talip olduk. Sayın başkanla 3 yıl daha bunları yapmak adına devam edeceğiz. Hedeflerimizden bir tanesi; Beşiktaş’ta kurumsallaşmayı sağlamak zorundayız. Bu da benim amaçlarımın başında geliyor" şeklinde konuştu.
"İNŞALLAH BU AKŞAM ÖZLEDİĞİMİZ ŞAMPİYONLUĞU ALIRIZ"
Seçimin, bu akşam oynanacak maçtan sonra olası şampiyonlukla aynı güne gelmesinin hatırlatılmasının üzerine Ahmet Nur Çebi, şöyle cevap verdi.
"Maçtan 1 puan aldığınız takdirde şampiyonsunuz. O 1 puanı alacaksanız ondan sonrada kupayı hak edeceksiniz ve kutlayacaksınız. İnşallah Allah bu akşamki maçtan 1 puandan fazlasını nasip eder ve özlediğimiz şampiyonluğa da kavuşuruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.