Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Düverioğlu: "Fenerbahçe’de oynamak büyük bir şans ve gurur"

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın yeni transferi Ahmet Düverioğlu, sarı-lacivertli takımda forma giyecek olmanın kendisi için büyük bir şans ve gurur olduğunu söyledi.Sarı-lacivertli takımın Anadolu Efes’ten kadrosuna kattığı...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın yeni transferi Ahmet Düverioğlu, sarı-lacivertli takımda forma giyecek olmanın kendisi için büyük bir şans ve gurur olduğunu söyledi.
Sarı-lacivertli takımın Anadolu Efes’ten kadrosuna kattığı 23 yaşındaki basketbolcu Ahmet Düverioğlu, kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulundu. Genç oyuncu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Böyle bir camiada olmak, Fenerbahçe Kulübü için oynayacak olmak benim için büyük bir şans ve gurur; kariyerim için de çok büyük bir adım. Bunu değerlendirmem lazım. Ayrıca Obradovic ile çalışacak olmak da gurur verici bir olay ve benim için de çok önemli bir fırsat. Elimden geleni yapacağım ve çok çalışarak devamını getirmeye gayret edeceğim. Ekpe Udoh, Jan Vesely ve Pero Antic gibi Avrupa’nın en iyi uzun oyuncularıyla rekabete girme şansı yakalayacağım. Onlardan hem defansif hem de ofansif olarak öğreneceğim çok fazla şey var. Saha içinde ve dışında da bana örnek olacaklar. İdmanlarda da, maçlarda da elimden geleni yapacağım. Geliştirmem gereken birçok özelliğim var. Koçlarımız benden ne isterse onu yapmaya, hangi özelliklerimi geliştirmem gerektiğini düşünüyorlarsa onların üzerine gitmeye gayret edeceğim. Takımıma nasıl yardımcı olabilecek, takım sistemine nasıl dahil olabileceksem ona göre mücadele edeceğim."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.