Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Çakır’dan yeni statla ilgili kötü haber

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.TOKİ tarafından Malatya’ya yapılan stadyumun teslim tarihinden önce...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2016 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.
TOKİ tarafından Malatya’ya yapılan stadyumun teslim tarihinden önce yapılacak kavşak ve yol çalışmalarıyla ilgili İHA’ya bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Orada kara yollarımızın bir yonca kavşak çalışması var” dedi.

“Statla ilgili bir aksama yok”
Stadın bağlantı yollarını Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını kaydeden Çakır, “Özellikle orada bir yonca kavşak çalışması var kara yollarının. O projeyi gündeme aldılar, onun ihalesi yapılacak. Zaten bağlantı yollarını büyükşehir olarak biz yapacağız. Bizim için bunlar 1 haftalık işler. Dolayısıyla stadımız Nisan - Mayıs aylarını bulacak gibi gözüküyor. Çünkü gerçekten devasa bir yapı. Öyle uzaktan göründüğü gibi değil. Girdiğiniz zaman çok detayları olan devasa bir yapı. Malatya’ya değer katacak. Ama söylediğim gibi seyirci maça gitmiyorsa o yatırıma da yazık olur. Orayı doldurmak da biz Malatyalılara düşüyor. İlimize böyle güzel bir eseri talep ettik. Sağ olsun hükümetlerimiz bu eseri Malatya’mıza kazandırdılar. 100 milyonun üzerinde bir yatırım. Ama biz buradan kalkıp da maça gitmeye erinirsek yazık olur. İnşallah Süper Lig’e de çıkarsak, bu en büyük arzumuz. Statla ilgili bir aksama yok. Firma gayet güzel çalışıyor. Bakanımız geldi incelemelerde bulundu. Dolayısıyla herhangi bir sıkıntı gözükmüyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.