Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Ağaoğlu: “Teknik direktör adayımız belli”

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavililerde teknik direktör adaylarının belli olduğunu ifade ederek, vakti geldiğinde açıklanacağını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 22:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 22:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavililerde teknik direktör adaylarının belli olduğunu ifade ederek, vakti geldiğinde açıklanacağını ifade etti.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kağıthane Trabzonsporlular Derneği’nin düzenlediği iftar programına katıldı. Başkan Ağaoğlu, iftar öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ramazan ayı boyunca camianın önde gelen isimleriyle bir araya gelmeye çalıştıklarını dile getiren Ağaoğlu, "Taraftarlarımızla ve eski yöneticilerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Trabzonspor’un sorunları belli. Bu sorunları da el birliğiyle çözmeye çalışıyoruz. Bir araya gelmemiz, fikir birliği oluşturmamıza vesile oluyor. Sorunları nasıl çözeceğimiz konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Her şeyden önemlisi camiayı sıcak tutuyoruz. İftarı organize eden ve bizi buraya davet eden arkadaşlara teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

“Teknik direktör adayımız belli”

Başkan Ağaoğlu, teknik direktör adaylarının belli olduğunu ve birkaç gün içinde açıklanacağını vurgulayarak, "Trabzonspor sezona teknik direktörsüz başlamayacak. Teknik direktör araştırmamız yok. Teknik direktör adayımız belli. Araştırmalar zamanında yapıldı. Teknik direktör, kamuoyunun bilmesi gerektiği gün açıklanacak. Kimsenin şüphesi olmasın. Bu tür çalışmaların olgunlaşmadan kamuoyunun gündemine getirilmesi son derece sakıncalı. Onun için bu konunun şu anda olduğu yerde kalması en doğrusu. Sezon sonuna kadar gizli saklı bir teknik direktörle gitmeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

“Sözleşmesi biten 4 futbolcuyla devam etmeyeceğiz”

Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor’da sözleşmesi sona eren 4 futbolcuyla yola devam etmeyeceklerini anlatarak, "Gelecek sezonun kadrosunu yeni teknik direktör belirleyecek. Sezonu 25-26 Haziran’da açacağız. Endişe edilecek bir durum yok. Genel kurul, şansız bir şekilde haziran ayına sarksaydı kadro oluşumunda ve teknik direktör tespitinde sorun yaşardık. Ama şu an öyle bir durum da söz konusu değil. Taraftarlar rahat olsun" değerlendirmesinde bulundu.

İftar programının sonunda Kağıthane Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi, Başkan Ağaoğlu’na kara kalem ile çizilmiş portresini hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.