Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Agüspor’da Hedef Final

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play Off yarı final serisinde Fenerbahçe ile oynayacak olan AGÜ Spor Antrenörü Ayhan Avcı, finale çıkmak için sonuna kadar savaşacaklarını söyledi.Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play Off çeyrek final...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play Off yarı final serisinde Fenerbahçe ile oynayacak olan AGÜ Spor Antrenörü Ayhan Avcı, finale çıkmak için sonuna kadar savaşacaklarını söyledi.
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play Off çeyrek final serisinde Galatasaray’ı saf dışı bırakarak yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşen Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ Spor) hedef finale çıkmak. Fenerbahçe ile zor bir seri oynayacaklarını söyleyen AGÜ Spor Antrenörü Ayhan Avcı hedeflerinin final oynamak olduğunu vurguladı. Avcı, “Zor bir seri. Çok zorlu bir seriden çıktık, şimdi daha zorlu bir seri. Fenerbahçe’nin kim olduğunu çok iyi biliyoruz. Nasıl bir organizasyon olduğunu biliyoruz. Çok değerli bir takım. Avrupa 3.’sü olmuş bir takım ve istikrarlı bir takım. Son senelerde her zaman Avrupa’da önde olan bir takım. Zor bir seri, saha avantajı onlarda. Ama bizim takıma da inancım tam. Özellikle bu Galatasaray serilerinden sonra açıkçası inancımız daha da yükseldi. Fenerbahçe ile yarı finalde oynamak finalde oynamaktan daha iyidir diye düşünüyorum. Bunun bir avantaj olduğunu düşünüyorum ama saha avantajının onlarda olduğunu unutmamak lazım. Kolay bir iş değil. Şu anda bizim net konsantrasyonumuz oradaki iki maçtan birini kazanarak saha avantajını buraya çevirmek. Biz elimizden gelen her şeyin en iyisini yapacağız. Bunu çeyrek final serisinde gösterdiğimizi düşünüyorum. Kolay bir seri olacağını düşünmüyorum Fenerbahçe serisinin ne onlar ne de bizim için. Ne olduğunun farkındayız, sonuna kadar savaşacağız finale çıkmak için” ifadelerini kullandı.
İki takım arasındaki serinin ilk maçı 23 Nisan Cumartesi günü İstanbul’da oynanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.