Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afrikalı çocuklara ünlülerden tam destek

Samuel Eto’o Özel Vakfı’nın 10. yıl etkinliği kapsamında 16 Temmuz’da Antalya’da gerçekleştirilecek futbol karşılaşmasına Türkiye’den de pek çok ünlü isim katılarak destek verecek. Aralarında Orhan Gencebay, Hande Yener, Alişan,...

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samuel Eto’o Özel Vakfı’nın 10. yıl etkinliği kapsamında 16 Temmuz’da Antalya’da gerçekleştirilecek futbol karşılaşmasına Türkiye’den de pek çok ünlü isim katılarak destek verecek. Aralarında Orhan Gencebay, Hande Yener, Alişan, Kutsi, Altay, Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun’un da olduğu çok sayına ünlü isim Eto’o Charity All Star ve Turkish Star takımları arasındaki futbol karşılaşmasını izleyecek.
Antalya Arena’da gerçekleştirilecek ve dünyanın gözünün çevrileceği futbol karşılaşmasını izleyecek olan ünlüler, Kamerun’da çocukların eğitimi ve gelişimi ile ilgili çalışmalar yapan Samuel Eto’o Özel Vakfı’na desteklerini yayınladıkları görüntülü mesajlarla da duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tam desteği ve katılımı ile gerçekleştirilecek organizasyona iş ve siyaset dünyasından da çok sayıda isim katılacak. Konuklar, 15 Temmuz’da Regnum Carya Golf & Spa Resort’da gerçekleştirilecek galada da bir araya gelecek. Galada, ENBE Orkestrası da bir konser verecek.
Dünyanın gözünü Antalya’ya çevirecek olan etkinlik kapsamında Türkiye’ye gelecek olan dünyaca ünlü futbol yıldızları arasında Messi, Puyol, Deco, Jay Jay Okocha, Michail Essien, Eden Hazard ve NBA oyuncusu Serge Ibaka da olacak. Eto’o Charity All Star ve Turkish Star takımları arasındaki futbol karşılaşmasından elde edilecek gelir, Kamerun’daki çocukların okul eğitimi, meslek edinme ve gelişimi ile ilgili bir dizi projede kullanılmak üzere Samuel Eto’o Özel Vakfı’na aktarılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.