Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AFJET Afyonspor, Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, hafta sonu oynayacağı Tarsus İdman Yurdu maçına hazırlıklarını sürdürüyor.Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 18 puanla 3. sırada yer alan AFJET Afyonspor, 20 puanla ligin ikinci sırasında...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, hafta sonu oynayacağı Tarsus İdman Yurdu maçına hazırlıklarını sürdürüyor.
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 18 puanla 3. sırada yer alan AFJET Afyonspor, 20 puanla ligin ikinci sırasında yer alan Tarsus İdman Yurdu ile 6 Kasım Pazar günü sahasında karşı karşıya gelecek. Mor-beyazlı ekip sportif direktör ve teknik direktörden yoksun, yardımcı antrenörler Yasin Tunçer ve Nihat Baştürk ile çalışmalarını sürdürüyor. Teknik heyet ve takım oyuncuları kendi sahalarında alacakları 3 puana odaklanırken, sahaya mutlak galibiyet için çıkacakları öğrenildi. Günlük çift antrenman ile Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarına Afyon Spor Kompleksinde devam eden mor-beyazlı ekipte forvet oyuncuları Fatih Şerifoğlu, Ömer Faruk Ermeç ve Aykut Uluç performansları ile göz doldurdular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.