Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adıyaman’a tartan atletizm pisti yapılıyor

Adıyaman'a her türlü atletizm sporunun yapılacağı bir atletizm tartan pisti inşa edilecek.Adıyaman merkez Eğriçayı yan tarafında yapılacak olan tartan atletizm pisti için Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri Adıyaman’a gelerek, Vali...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’a tartan atletizm pisti yapılıyor
Adıyaman'a her türlü atletizm sporunun yapılacağı bir atletizm tartan pisti inşa edilecek.

Adıyaman merkez Eğriçayı yan tarafında yapılacak olan tartan atletizm pisti için Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri Adıyaman’a gelerek, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret edip, tartan atletizm pisti ile ilgili bilgi verdi.

Adıyaman’ın yakında çok önemli bir spor tesisine daha kavuşacağı müjdesini veren Vali Mahmut Demirtaş, yapılacak olan tartan atletizm pisti yer tesliminin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilgili firmaya verildiğini ifade etti.

Tartan atletizm pistinin ışıklandırmalı futbol sahası yer tesliminin yapıldığını belirten Vali Demirtaş, "Karaali dolmuş durağı yanındaki eğri çayı parkı içindeki 35 bin metrekare alan üzerine tartan atletizm pisti, ışıklandırmalı sentetik çim saha ve Atatürk Stadyumu'nun zemin değişimi ile çevresinin sentetik koşu parkuru yapılması ile ilgili projelerin yer teslimi yapılarak önümüzdeki günlerde işe başlanacak. Yaklaşık 4 milyona 300 bin TL’ye mal olacak bu yatırımların Adıyaman’a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.