Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adil Gevrek: "2 Yıl İçerisinde Bizi Süper Lig’e Taşıyacak Bir Kadro Kuracağız"

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Kulübün Hedefini Açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adil Gevrek: "2 Yıl İçerisinde Bizi Süper Lig’e Taşıyacak Bir Kadro Kuracağız"
Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, yeni sezon öncesi takımın hedefini açıklayarak, “2 yıl içerisinde bizi Süper Lig’e taşıyacak bir kadro kuracağız” dedi. Gevrek ayrıca genç futbolcuları Azubuike’yi Fransa’nın Monaco takımının istediğini ancak verdikleri rakamla mümkün olamayacağını söyledi.
Sarı-kırmızılı takımda transfer çalışmaları ve gündemdeki konularla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, kendilerini 2 yıl içerisinde Süper Lig’e taşıyacak bir kadro kurma hedefiyle transfer çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.
“UMUT İÇİN ÖZNUR ÇALIK ARACI OLACAĞINI SÖYLEDİ”
İç transfer çalışmalarına yoğunlaştıklarını kaydeden Gevrek, “Bayram hocamız ile anlaştıktan sonra ilk iş olarak iç transfer çalışmalarına başladık. İç transferde sözleşmesi devam eden ya da etmeyen diye ayrım yapmıyoruz. İşimize yarayacağını düşündüğümüz oyuncularla yolumuza devam edeceğiz. Biliyorsunuz Ramazan Kahya Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu. Hayırlı olsun. Kulübümüze emeği geçen bir futbolcumuzdu. Kendisine yeni kulübünde başarılar diliyorum. Umut Nayir ile konuştum. Kimseyle görüşmemesini istedim. Bu konuyla ilgili Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Öznur Çalık aracı olacağını söyledi. Sayın vekilimizden güzle haberler bekliyoruz. Bunun dışında kadroda düşündüğümüz futbolcular zaten şuan kamp çalışmalarımızın başlamasını bekliyor. Bayram hocamız ve Ali hocamız ile hedefimizi belirledik. 2 yıl içerisinde bizi Süper Lig’e taşıyacak bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bu sezon transferde 9-10 futbolcuyu kadromuza katmayı planlıyoruz” dedi.
“BONSERVİSİNİ ÖDEYEN KULÜBE SATABİLİRİZ”
Gevrek, kaleci Ertaç ile yaşanan kriz hakkında ise, “Ertaç çok kaliteli bir kaleci. Ama kendisi çok aceleci davranıp bizi alacaklarından dolayı federasyona verdi. Oturduk, konuştuk ama bu tutumunu değiştirmedi. Keşke böyle bir yola başvurmasaydı. Biz kendisine ’Federasyondan başvurunu çek, sana alacaklarını ödeyelim’ dedik ama o kararından vazgeçmedi. Ertaç ile ilgili düşüncemiz, bonservisini ödeyen kulübe satabiliriz. Ben kendisine ’Gel bu sene birinci kalecimiz ol, kaleci transfer yapmayalım’ dedim. Bu teklifi ona kimse yapmaz. Buna rağmen kulüp sportif direktörümüz kendisiyle hala anlaşma zemini arıyor” diye konuştu.
“HEM AZUBUİKE’YE, HEM DE SADIK’A TEKLİFTE BULUNDULAR“
Gevrek, Monaco Kulübü’nün Azubuike’ye, Gençlerbirliği’nin ise Sadık’a talip olması konularıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ise, “İki futbolcu için de bize gelmiş resmi bir teklif yok. Ancak farklı kanallardan hem Azubuike’ye, hem de Sadık’a teklifte bulundular. Monaco’nun teklif ettiği ücrete evet dememiz mümkün değil. Biz Azubuike için 2 milyon Euro fiyat belirledik. Eğer bu parayı getirirler ise oturur konuşuruz. Azubuike ve Sadık’ı satmamız halinde en az onların kalitesinde oyuncular almamız lazım. Sadık için de Gençlerbirliği talip oldu. Bu futbolcularımız fiyatlarını bulurlar ise satabiliriz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.