Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ademoğlu: “Beşiktaş’ı Yenersek Onlara Güzel Bir Hatıra Kalır”

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Beşiktaş’ı Yeni Statlarında Oynanacak İlk Maçta Yenmeleri Halinde, Siyah-beyazlı Kulübe Güzel Bir Hatıra Bırakacaklarını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ademoğlu: “Beşiktaş’ı Yenersek Onlara Güzel Bir Hatıra Kalır”
Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Beşiktaş’ı yeni statlarında oynanacak ilk maçta yenmeleri halinde siyah-beyazlı kulübe güzel bir hatıra bırakacaklarını söyledi.
Yeşil-beyazlı kulübün ikinci başkanı Ali Ademoğlu, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş mücadelesini İHA’ya değerlendirdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın iki kulüp arasındaki buzların erimesi adına gelecek sezon yeniden görüşüleceği sözlerinin hatırlatılması üzerine Ademoğlu, “Sayın Fikret Orman iki adım atsın biz bir adım atarız. ‘Adım atmayız, konuya duyarsız kalırız’ demedik. Sporun centilmenlik, kardeşlik, sistem, prensip, reyting olduğunu bilenlerdeniz ama burada biz mağduruz, mağdur edildik. Teknik olarak da mağdur edildik, psikolojik olarak da mağdur edildik. O zaman bu mağduriyeti giderecek taraf bu işin muhatabıdır. Biz buradayız, durduğumuz yerdeyiz. Bursaspor Kulübü taraftarıyla, yönetimiyle duruşu bellidir. Önemli olan onların ne yapacağı. Dünya savaşlarında bile spor bir barış elçisi olarak kullanılmıştır. Sporun tüm branşı barış elçisidir. Adım atması gerekenler onlar. Biz buradayız. Mağdur olan, haksızlığa uğrayan biziz. Biz hamle yapamayız. Onlar hamleyi yapsınlar biz de Sayın Başkanımın dediği gibi ikiye bir koşa koşa geliriz” diye konuştu.
"BEŞİKTAŞ’I DA YENERSEK ONLARA GÜZEL BİR HATIRA OLARAK KALIR"
Avrupa kupalarına katılma şanslarını da değerlendiren Ademoğlu, “Kulüpler Birliği toplantısında da bunları konuştuk. Futbol Federasyonu bu işleri iyi halletmediği için biz maalesef UEFA’da sıkıntı yaşıyoruz. Burada lisans konuları çözülse oraya gitmeye gerek kalmaz. Anladığım kadarıyla bazı kulüplerimiz gidemeyecek. ‘İlk 7-8 Avrupa’ya gidebilir mi?’ diye düşünmeye başladık. Olmaya da bilir ama biz de kendimizi ilk 7’nin, 8’in içerisine atmak istiyoruz. Bu talebimiz, bunun da gerekçesi yenmektir. Beşiktaş’ı da orada yenersek onlara da güzel bir hatıra olarak kalır” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.