Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor’un derdi gol atmak

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, “Biz iyi oynuyoruz. Sadece gol atamıyoruz, puan alamıyoruz” dedi.Osman Yereşen Tesisleri’nde basın açıklaması yapan Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, mağlubiyetle ayrıldıkları Galatasaray...

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor’un derdi gol atmak
Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, “Biz iyi oynuyoruz. Sadece gol atamıyoruz, puan alamıyoruz” dedi.
Osman Yereşen Tesisleri’nde basın açıklaması yapan Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, mağlubiyetle ayrıldıkları Galatasaray müsabakasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Kaliteli oyuncuları, maçın sonucunu etkileyebilecek oyuncular olduğunu biliyorduk ve bu oyunculardan biri de maçın sonucunu belirledi. Ön görülemeyecek bir şey varsa o da bizim takımda gerçekleşen bireysel hatalar. Maalesef bunu engelleyemedik ve 3 puan kaybetmemize sebep oldu” şeklinde konuştu.
Jurcic, etkili futbol oynadıklarına vurgu yaparak, “Eğer kötü oynayıp puan alamasaydık, problem içerisinde olurduk ama biz iyi oynuyoruz, puan alamıyoruz. O yüzden bizim şu anki problemimiz daha küçük. Çünkü biz iyi oynuyoruz, sadece gol atamıyoruz, puan alamıyoruz” dedi.
Takımın durumunu kaos olarak görmediğini de dile getiren Jurcic, bu durumdan çıkabilecek durumda olduklarına inandığını aktardı.
Emre Uruç: “Puan sıralamasına bakmıyoruz, moralimiz bozuluyor”
Turuncu-beyazlıların sağ bek oyuncusu Emre Uruç ise Galatasaray müsabakasında çok iyi oynadıklarını kaydederek, “Rakiplerimizin 2’li averajda önüne geçip avantajı yakalamak istiyoruz. Beraberlik bile çok önemli. Akhisar’da berabere kalsak çok şey değişebilirdi. Kısmet olmadı. İlk yarı 15 puan yapmamız lazım ki yapabilecek takımımız da var. Puan sıralamalarına bakmıyoruz çünkü moralimiz bozuluyor. Sıralamada çok fark yok aslında. Bu işler seriye bakar. Rize’yi yenip çıkışa geçmek istiyoruz. Bu hafta Rize’yi analiz ettik, inşallah 3 puanda döneceğiz. Maçlarda çok iyi oyun düşünüyorum ama sonuca gidemiyoruz. Forvet sıkıntımız var. Takım iyi oynuyor açıkçası ama sonuç alamıyoruz, bu da moralimizi bozuyor. Sorunu çözsek iyi olacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Teknik Direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde Gençlik Stadı’nda antrenman yapan turuncu-beyazlılar, kuvvet çalışması ile başladıkları antrenmanlarını 5’e 2 top kapma, dar alanda pas çalışması ve dar alanda çift kale maç ile sürdürdü. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman sürat koşusu ile tamamlandı. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Cem Özdemir hariç bütün futbolcular katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.