Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor’da tempo düşmüyor

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Adanaspor’da tempo düşmüyor. Turuncu-beyazlı ekip Engin İpekoğlu yönetiminde günde çift idman yaparak hazırlıklarına devam ediyor.Sabah antrenmanı genel ısınma hareketleri ile başladı. Teknik çalışmanın...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor’da tempo düşmüyor
Süper Lig’in yeni ekiplerinden Adanaspor’da tempo düşmüyor. Turuncu-beyazlı ekip Engin İpekoğlu yönetiminde günde çift idman yaparak hazırlıklarına devam ediyor.
Sabah antrenmanı genel ısınma hareketleri ile başladı. Teknik çalışmanın ardından orta ve şut çalışması yapıldı. Daha sonra anaerobik oyunlar oynandı. Soğuma ve egzersiz hareketleri ile sabah idmanı tamamlandı.
Akşam antrenmanına ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 çalışması ile devam edildi. Yarı sahada taktik çalışması yapıldı. Aerobik oyunun ardından soğuma ve egzersiz hareketleri ile akşam idmanı tamamlandı.
Bayram Akgül şehitlik mezarı için talimat verdi
1981 yılında deplasman dönüşü kaza sonucu vefat eden genç takım futbolcularının anısına yapılan ve üzerinde Adanaspor arması bulunan mezarlar tahrip edilmiş ve Adanasporlu taraftarlar arasında büyük tepki çekmişti.
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’ün talimatıyla tahrip edilen Adanaspor armalı mezarların onarılacağı kulüp tarafından açıklandı.
Adanaspor’un yeni sezon formaları hazırlandı
Bayram Akgül başkanlığında Süper Lig özlemini bitiren Toros Kaplanlarının yeni sezon formaları da hazırlandı.
Adanaspor Yönetimi tarafından yeni sezon formaları için kulübün resmi sosyal medya hesapları üzerinden taraftarlar arasında anket yaptırıldı. Taraftarların, yeni formaları beğendikleri gözlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.